IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради ковид – Ед Шийрън прави домашни концерти

26 октомври 2021 08 40

Певецът е с положителна проба дни преди излизане на новия му албум

БГНЕС

Ед Шийрън ще прави домашни концерти заради ковид. Изпълнителят обяви, че е дал положителна проба, което променя плановете му за изяви пред публика и налага да се самоизолира. Това става само пет дни преди да излезе четвъртият му студиен албум.

„Накратко да ви уведомя, че за съжаление дадох положителен тест за COVID-19, така че сега съм се самоизолирал и следвам указанията на властите. Това означава, че засега няма да мога да изпълнявам присъствени ангажименти, затова, доколкото мога, ще провеждам планираните си изяви като интервюта и изпълнения от вкъщи“, съобщи певецът в профилите си в социалните мрежи.

Шийрън се извини на феновете си, ако ги е разочаровал и ги помоли да се пазят.

Миналата седмица певецът бе част от програмата на встъпителните награди Earthshot Prize на принц Уилям. Той изпълни Visiting Hours. Няма информация как са жена му и детето му.

Кога ще пусне новия албум?

Засега 30-годишният изпълнител не дава подробности какво ще прави с официалната промоция на четвъртия си студиен албум, който носи името „=“. Той започна да го подготвя още през 2017 г., като представи само една песен досега – Shivers. Тя вече има и своя акустична версия.

Според звездата, той никога не е бил толкова развълнуван и няма търпение феновете му да чуят музиката, която е подготвил с толкова труд за тях. Най-вероятно албумът ще си излезе на 29 октомври по план, като певецът може да направи малък онлайн концерт от дома си, ако е в добро здраве.

Междувременно някой трябва да замести Ед в музикалното шоу The Voice, където той е ментор. Първите серии започнаха да се излъчват по NBC от 25 октомври.

Адел би рекорда на Шийрън с новия си сингъл

Наскоро британската изпълнителка се завърна на музикалната сцена, пускайки Easy On Me. В първата седмица след излизането на парчето, то отбеляза 24 милиона стриймвания и 23 500 изтегляния. Според информация на официалните чартове, тези статистики се равняват на 217 300 продажби. Този резултат е най-високият след успеха на Shape of You на Ед Шийрън през януари 2017 г.

Подобно на своя колега, певицата се изгуби от общественото пространство и си даде няколко години почивка. Сега и двамата пускат новите си албуми, като промоцията на нейния – „30“ (също четвърти студиен) е насрочена за края на месец ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари