IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове към Адел: Добре дошла отново, кралице!

18 октомври 2021 14 40

Всички говорят за новата й песен и предстоящия четвърти албум

Getty

След 6-годишно отсъствие от музикалната сцена, Адел се завърна! А феновете, които търпеливо я чакаха толкова дълго време, я приветстваха с думите: „Добре дошла отново, кралице!“. Пускайки първата песен от четвъртия си самостоятелен албум, певицата показа, че е отворила нова страница от живота и разводът й е зад гърба. Но всички трудности, през които е преминала, със сигурност ще усетим в следващите й парчета. 

„Easy On Me“ с редкордна гледаемост 

Всички тръпнеха в очакване на 15 октомври, когато носителката на на 8 награди „Грами“ и „Оскар“ качи песента „Easy On Me“ в своя канал в You Tube. Само 8 часа след излизането на видеото, то получи рекордна гледамоест - цели 14 милиона пъти. 

Чрез парчето изпълнителката показва, че никак не й било лесно да приключи отношенията си с Саймън Конеки през 2019 г. В него тя моли за разбиране както него, така и синът им. И същевременно показва, че готова на всичко, за да продължи напред и бъде отново щастлива, без никакви угризения. 

„Промених се, за да ви поставя на първо място, но сега се предавам“, пее тя, изтъквайки, че оттук нататък ще се грижи повече за себе си. И го доказа - със своята невероятна трансформация. 

Клипът към песента на Адел, част от който е черно-бял, е заснет от Ксавие Долан.  

„За мен няма нищо по-хубаво от това артистите да се свържат отново след години. Промених се. Аdele се промени. И това е възможност да отпразнуваме как двамата сме еволюирали, и как останахме верни на себе си. Всичко е същото, но някак различно“, казва режисьорът.

Албумът й „30“ излиза на 19 ноември

Няколко часа преди да пусне „Easy On Me“, Адел задоволи любопитството на почитателите си, обявявайки, че по-малко от месец след парчето, ще излезе и четвъртият й студиен албум. Той е записан в Лондон, под ръководството на известния музикален продуцент Inflo. Именно него чакат милионите й фенове по света. 

Заглавието, избрано от певицата, съвсем не е случайно. Тя е на 30 години, когато сключва брак и същевременно започва работа по песните в него. Или, казано по-просто, онези, които познават творчеството й, ще допълнят, че „30“ всъщност е своеобразно продължение на албумите „19“ (2008 г.), „21“ (2011 г.) и „25“ от 2015 г. 

„Въобще не бях близо до това, което се надявах, когато го започнах преди три години“, написа Адел в Twitter, където съобщи, че новият й албум ще бъде факт на 19 ноември. По думите й, оттогава досега, тя е била в истински лабиринт, но вече може да каже, че успешно е преминала през „най-турболентния период“, който със сигурност няма да забрави никога. 

Изпълнителката разкрива още в социалната мрежа, че е научила доста истини за себе си и добави: 

„Отървах се от много слоеве, но също така се увих в нови. Открих наистина полезни и здравословни начини на мислене, от които да се ръководя и имам чувството, че най-накрая отново намерих себе си. Бих стигнала дотам да кажа, че никога през живота си не съм се чувствала по-спокойна. И така, готова съм най-накрая да представя този албум“.

Според изповедта на звездата, свързана с промяната в живота й и новия албум, благодарение на близък човек, тя е успяла да възстанови своята душевност и създаде нов дом за нея. Преди това пък, в интервюто за списание Vogue тя изтъква, че въпреки драстичното отслабване, тя си е същата и не е прекъсвала връзката си с почитателите. 

Адел, БГНЕС

БГНЕС

Певицата промени плановете на свои колеги 

След като тя сподели намеренията си за официалната промоция на четвъртия си албум, Тейлър Суифт се зачуди какво да прави с тази, която тя планира. Преди това тя смяташе също да я направи в края на ноевмри, но Адел промени плановете й. Това наложи да обяви друга дата. 

Преди изпълнителката да сподели, че се подготвя за своето завръщане, за радост на феновете, от платформата Spotify обявиха, че търсенето към песните й се понижава драстично, в сравнение с тези на Суифт и Ед Шийрън, който също имаше известно прекъсване. Сега нищо чудно тази статистика да се промени и новата музика на звездата да оглави музикалните класации. По данните от уикенда, „Easy On Me“ е номер 1 в iTunes в САЩ. 

„Добре дошла отново, кралице!“

Адел 5

БНГЕС

От толкова хубави новини около Адел през последните няколко седмици, най-облагодетелствани занейните почитатели, които я „затрупаха“ с положителни коментари и приветствия за „добре дошла“. 

„По-добре ме разплачи, чаках това 6 години!“, „Благодарим ви, че се върнахте отново... Толкова много ни липсвахте“, „Ще се съгласите, че Адел е най-впечатляващата певица, докосвала сърцата ни някога“, „Момичета, разделили се с мъжете си, Адел е тук, за да ни спаси“, гласят само част от коментарите под новата песен на звездата и анонса й за предстоящия албум. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари