IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Лейди Гага говори откровено за сложното тийнейджърство на певицата

16 ноември 2021 17 50

„Тя започна да се бори с тревожността и депресията в ранна възраст“, разказва Синтия Джерманота

Снимка: БГНЕС

Известната певица Лейди Гага винаги се е отличавала със своята скандалност и самочувствие, но през ученическите ѝ години всичко е било различно. Майка ѝ Синтия Джерманота сподели историята за трудното детство на дъщеря си. Тя каза, че в младостта си изгряващата звезда е трябвало да търпи унижение и подигравки.

Гага ходи в едно от най-добрите училища в престижния район на Ню Йорк и се откроявала силно на фона на връстниците си, които я преследвали от време на време. „Най-голямата ми дъщеря Стефани започна да се справя с проблеми с психичното здраве, включително депресия и тревожност, в ранна възраст“, каза Синтия.

Според майката на Гага юношеството ѝ е било едно от най-трудните в живота на певицата и се е отразило много на психологическото ѝ здраве: „Тези проблеми, които тя все още признава, са част от нейния път. Те бяха резултат от злонамереност и сплашване от нейните връстници поради нейната уникалност.“

В момента Лейди Гага е на върха на филмовата си кариера. След успеха на „Роди се звезда“, сега певицата се радва на ролята си в „Домът на Гучи“, режисиран от Ридли Скот, където си партнира с Адам Драйвър, Салма Хайек и Джаред Лето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Д ( преди 2 години )
В Холивуд ако не си бил с проблемно детство не може да прокопсах, ц, ц, ц.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар