IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни: Децата ми ме карат да се смея всеки ден

18 ноември 2021 09 00

Актьорът разкри и за емоционалния момент, в който с Амал са решили да станат родители

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джордж Клуни разкрива какво го кара да се усмихва всеки ден.

60-годишният актьор, който е баща на близнаците Ела и Александър, сподели за семейния живот у дома и каква сутрешна рутина е развил с 4-годишния си син. В интервю за подкаста на Марк Марун Клуни казва, че децата му вече имат собствено мнение и са доста забавни, като постоянно му правят някакви номера.

Споделяйки за най-хубавите моменти от родителството, Джордж разкри и каква сутрешна рутина е развил със сина си Александър. „Всяка сутрин, в осем сутринта, той чука на вратата на спалнята. Аз казвам „Кой е?“, а той отговаря „Това съм аз, Александър Клуни“. Отварям вратата и той влиза тичайки и скача на леглото, смеейки се с цяло гърло“, споделя актьорът. Именно това е нещото, което разсмива Клуни всяка сутрин.

Джордж Клуни

Снимка: БГНЕС

Миналия декември режисьорът сподели пред списание People и за любимите номера, които прави с децата си. „Когато сме около непознати, близнаците идват при мен с памперс, намазан с шоколад, и ми казват, че трябва да се изхвърли. Аз обаче решавам да го изям и това наистина шокира минувачите“, казва Клуни. Той допълва, че Ела и Александър са се научили на различни смешни номера, което прави живота у дома още по-цветен.

Миналата година пък Джордж разкри, че близнаците му започват да развиват свой характер, като доста се различават един от друг. „Интересно е, защото са близнаци, но пък са тотално различни“, отбелязва той. Смята, че с отглеждането на близнаци научаваш толкова много за децата, защото възпитаваш двама души едновременно, но постепенно разбираш, че те са тотално различни. „Затова започваш просто да им помагаш да намерят правилната посока в живота“, продължава Клуни.

Актьорът също така разкрива, че обича да прави номера на съпругата си Амал, като включва в тях и децата им. „Дъщеря ми първоначално не искаше да участва, защото смяташе шегите за твърде гнусни, но след като видя колко много се забавлява брат ѝ, веднага дойде при нас“, казва Клуни.

Джордж Клуни

Снимка: БГНЕС

В подкаста на Марк Марун Джордж говори и за момента, в който с Амал са решили да стават родители. „Виж, аз не исках да се женя. Не исках да имам деца. Но изведнъж този невероятен човек влезе в живота ми и просто се влюбих до полуда. От момента, в който я видях, знаех, че всичко ще бъде различно“, казва той за съпругата си.

Първоначално Клуни не бил готов за близнаци, но постепенно приел идеята и сега се наслаждава на всяка минута с Ела и Александър. Той казва, че по време на пандемията е разбрал колко е важно едно дете да има брат или сестра, с които да се занимава в подобни времена на изолация.

Що се отнася до момента, в който Амал и Джордж са решили да имат деца, актьорът разкрива, че всичко се случило година след брака им. Тогава двамата са на гости при приятели, които имат дете, като обстановката е била доста шумна и разхвърляна. Клуни си спомня, че излязъл навън с Амал, която му заявила, че се чувства късметлийка. Той отвърнал, че има същите чувства и е радостен, че я е намерил.

Джордж Клуни

Снимка: БГНЕС

„Тогава тя се обърна към мен и ми заяви, че това цялото щастие трябва да бъде споделено и с други човешки същества“. Клуни мислил по въпроса около минута, след което казал, че всичко зависи от Амал, която пък е била готова да опита за дете. „Трябва да ти кажа, че беше доста емоционален момент, защото бях убеден, че съм щастлив с живота, който водех до този момент“, казва актьорът.

Това, на което Клуни се опитва да научи децата си, е да оцеляват във всяка една ситуация. Той твърди, че сам се е справял с трудностите в детството си, което е било изпълнено с постоянно местене и дрехи, направени от собствената му майка. „Мога да преживея всичко. Искам да се уверя, че това качество го има и у децата ми. Много е важно за мен“, категоричен е Клуни.

Джордж Клуни,

Снимка: БГНЕС

Преди няколко седмици звездата изпрати отворено писмо до медиите, с което помоли да се спре преследването и фотографирането на децата му без позволение. Според актьора, това излага Александър и Ела на риск, главно заради работата на Амал, която се бори срещу терористични организации и репресивни режими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари