IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито! Нети стана леля

23 ноември 2021 15 00

Половинката на Дони се похвали и с още едно събитие

БГНЕС

Антоанета Добрева – Нети се похвали в своя Instagram профил, че е станала леля. Актрисата и певица разкри пред своите фенове, че сестра ѝ Александра Кръстева е станала майка за първи път. Водещата от предаването „Тази събота“ по bTV е родила момченце, което ще носи името Виктор.

Нети, която е по-голяма сестра на Алекс, побърза да поздрави младата майка с щастливата вест, с думите: „Новият член на нашето семейство Виктор се роди вчера! Желая му здраве и сила на него и на майка му Александра и баща му Влади!“

Бебето се е родило с помощта на д-р Анна Богданова от болница „Токуда“, проплаквайки за първи път на хубавия празник Въведение Богородично, честван още като Деня на християнското семейство.

Чаровната водеща се омъжи за дългогодишния си приятел Владислав миналата година в Царево, а Нети беше плътно до сестра си, споделяйки щастливите емоции.

Припомняме ви интересната житейска история на Нети, която разбра факта, че е осиновена, през 2019-та година. Тогава тя установява и кои са биологичните ѝ родители – открива случайно майка си Джилда, а след това разбира, че актьорът Петко Кръстев, когото познава добре покрай почивките си на Варвара, всъщност е неин баща. Съответно Александра, която също е негова дъщеря – пък ѝ е сестра.

След щастливата развръзка Нети сподели: „Чувствам се нова, преродена, Силна. Чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало.“

Освен с раждането на своя племенник Нети се похвали и с още едно събитие, а именно че е била одобрена за зачисляване за докторантура в специалността „мюзикъл и оперета“ в Музикалната консерватория. „Благодаря на членовете на вокалния факултет по „оперно пеене“ за положителните оценки на труда ми дотук и за интересните предложения и насоки. Чака ме тригодишна работа!“, написа тя в своя профил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари