IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Меган Маркъл я разкритикува за появата ѝ в шоуто на Елън Дедженеръс

24 ноември 2021 14 40

Томас обясни, че станал свидетел на 20-минутен срам

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл рядко се появява публично, но всяка нейна изява е строго следена. Поредната ѝ поява пред Елън Дедженеръс стана повод да получи нова критика от своя баща Томас Маркъл.

Първо, 77-годишният баща на херцогинята на Съсекс разкритикува „глупавата каскада“ на Меган в шоуто на Елън Дедженеръс. Той разкри, че искал да чуе интервюто на дъщеря си, но вместо това станал свидетел на 20-минутен срам, когато Меган станала, по думите му, участник в нелепа шега.

Предаването показа видео, на което 40-годишната дъщеря на Томас Маркъл-старши, по указание на водещата Елън, говори и прави различни глупости: клечи в средата на улицата, наричайки се „мама“ и още „комични“ ситуации, заснети при скрита камера.

Бащата коментира това изпълнение пред дъщеря си, казвайки пред The Sunday Mirror, че нейното поведение „смущава кралското семейство“ и вероятно „всички в Обединеното кралство“.

„Тя се представя като херцогиня, но никога не съм виждал херцогиня да се държи така, да прави тези глупави трикове“, отбеляза Томас Маркъл.

Докато беше в студиото с Елън Дедженеръс, Меган разказа как е започнала кариерата си като актриса на 20-годишна възраст и е ходила на безкрайни прослушвания в Лос Анджелис. Херцогинята си спомни още, че има стар форд, в който трябвало да се качва през багажника заради неизправност на вратите.

Въпреки това Томас Маркъл оспори твърденията ѝ и каза: „Вратите работеха страхотно на тази кола до самия ден, когато се отърва от нея“. Бащата на Меган също беше много обиден, че дъщеря му никога не спомена как я е подкрепял в началото на кариерата.

„Запознах я с директора на телевизионното шоу, което ѝ даде няколко епизода в едно от предаванията и синдикална карта. Много е трудно да се намери работа без билет, така че беше много важно“, каза Томас.

По отношение на авторската книга на съпругата на принц Хари, за която тя говори по време на шоуто, Томас Маркъл каза, че единственото нещо, което може да заинтересува едно дете в нея, е „образът на куче на корицата“.

И накрая, Томас Маркъл-старши каза, че много съжалява, че Хари и Меган няма да могат да посетят кралица Елизабет II на Коледа, а също така напомни още веднъж, че отношенията му с дъщеря му „тръгват надолу, когато тя срещна Хари“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари