IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей призна, че е претърпяла аборт

25 ноември 2021 17 50

Изпълнителката с прочувствен пост в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джеси Джей разказа публично за един от най-тежките моменти в живота си досега.

Изпълнителката беше изцяло отворена към феновете си в последната си публикация в социалните мрежи. В нея Джей сподели, че е решила да има бебе, но нещата не са се получили по план. Тя разказва, че отишла на трети преглед, където са ѝ казали, че вече не се чува сърцебиене.

„Вчера сутрин се смях с приятел, казвайки му, че не знам как ще премина през концерта си в Лос Анджелис, без да кажа на цялата публика, че съм бременна“, започва историята си Джей. Следобед обаче всичко се променя и мислите ѝ вече са насочени към това как ще премине през концерта, без да се разплаче или да се съкруши напълно. „След като направих третия си преглед, разбрах, че вече не се чува сърцебиене“, пише още звездата.

Заедно с прочувственото съобщение, Джеси публикува и снимка, на която държи позитивен тест за бременност. „Тази сутрин. Имам чувството, че нямам контрол над емоциите си. Може и да съжалявам, че публикувам това. Може и да не съжалявам. Наистина не знам. Това, което знам е, че искам да пея тази вечер. Не защото избягвам тъгата на процеса, но защото знам, че пеенето тази вечер ще ми помогне“, казва тя.

Разкрива, че през последните две години е правила само две представление и душата ѝ има нужда от сцената. А нуждата се увеличила още повече след последните трагични събития. На тези, които ще кажат, че Джеси трябва да си остане у дома и да се опита да се справи със случилото се, тя има готов отговор. „Започнах да пея, когато бях млада и търсех радост, за да изпълня душата си и да помогна на себе си. Това не се е променило и трябва да проумея нещата по свой собствен начин“, категорична е певицата.

Джей казва, че иска да бъде честна с феновете си и да не крие нищо от тях. Все пак заяви, че няма да може да говори за загубата по време на концерта и затова изразява емоциите си в социалните мрежи. Певицата споделя още, че е решила да има бебе сама, защото цял живот е искала да бъде майка, а животът е твърде кратък, за да чака правилния мъж.

„Забременяването ми беше същинско чудо и беше преживяване, което никога няма да забравя и знам, че ще го изпитам отново. Все още съм в шок, тъгата е непоносима. Но знам, че съм силна и знам, че ще бъда добре. Също така знам, че има хиляди жени по света, които са усещали тази болка и дори по-лоша. Чувствам се свързана с тези от вас, които познавам и с онези, които не познавам. Това е най-самотното чувство на света“.

Джеси обеща, че ще се види с феновете си в Ел Ей и дори може да каже две-три шеги от сцената. В сряда тя трябваше да се появи в The Hotel Cafe. В следваща публикация певицата сподели цитат от австралийската поетеса Сеида Ноир, който гласи „Понякога любовта няма да е достатъчна, за да потръгнат нещата, и това е добре. Не означава, че си се провалил“.

Освен шоуто на 24 ноември, Джей трябва да се качи на сцената в The Hotel Cafe на 1, 15 и 22 декември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари