IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празник в дома на Джон Траволта

26 ноември 2021 14 40

Синът му Бен стана на 11 години

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джон Траволта има прекрасен повод за почерпка, който иска да сподели с целия свят.

На 23 ноември 67-годишният актьор отбеляза рождения ден на сина си Бен, който навърши 11 години. Траволта публикува снимка, на която позира с рожденика и дъщеря си Ела, като към това добави и мило пожелание. „Честит рожден ден на красивото ми момче. Татко те обожава!“, написа той към публикацията.

21-годишната Ела също се включи в пожеланията, като първо коментира поста на баща си с „Честит рожден ден, Бен!“, а след това публикува собствено пожелание. Към снимка, на която момчето държи семейното куче, актрисата написа „Честит рожден ден, Бенджамин! Ти си най-прекрасното момче, което познавам. Продължаваш да ме учиш на толкова много и да озаряваш животите ни. Обичам те!“.

Джон Траволта е от звездите, които рядко споделят снимки на децата си, но наскоро той публикува още една на Бенджамин. Двамата позираха за селфи на Хелоуин, но без костюми. Вместо това мъжете избраха плажа, за да отбележат празника. „Честит Хелоуин на всички! Кое ви беше любимото лакомство като малки?“, пита Джон, на което Ела отговори, „Reese's“, което е десертно блокче.

Бенджамин е третото дете на Джон Траволта и покойната Кели Престън. Двамата са родители още на 21-годишната Ела и Джет Траволта, който, за съжаление, умира на 16 години. Кели почина през 2020 година след двугодишна борба с рака на гърдата. Тя беше на 57 години.

През август Траволта се появи в шоуто на Кевин Харт, където говори за емоционалния разговор, който е провел с Бенджамин след смъртта на Престън. Звездата обясни, че по време на разходка из квартала, синът му е казал, че се страхува да не изгуби и баща си. „Тъй като мама почина, сега се страхувам, че и ти ще си отидеш“, признало момчето.

Тогава Джон започнал да му обяснява за разликата между здрав и болен човек и как това се отразява на продължителността на живота. „Но знаеш ли, Бен, ти винаги си обичал истината и затова ще ти кажа истината за живота. Никой не знае точно кога ще си отиде и колко време му остава“, казал актьорът. Посъветвал сина си да се наслаждава на всеки един момент и да прави всичко възможно, за да живее по-дълго.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари