fallback

Дуейн Джонсън изненада ветеран с ранен коледен подарък

29 November 2021 08:40

Той сподели и видео от милия момент

Снимка: БГНЕС

Вече спокойно можем да наречем Дуейн Джонсън новия Дядо Коледа.

Актьорът и бивш кечист изненада ветеран от военноморските служби с подранил коледен подарък. По време на непланирана прожекция на новия му филм Red Notice, Скалата подарил специално направен пикап на един човек от публиката. Името на мъжа е Оскар Родригес, който е треньор и продуцент в компанията Screenland Entertainment.

Ден преди Деня на благодарността Скалата сподели видео, на което показва как фенът получава подаръка. Актьорът нарече пикапа своето „бебе“, тъй като е част от собствената му колекция автомобили. В клипа може да се чуе как Оскар пита „Какво се случва тук?“, очевидно изненадан от жеста на звездата. Заедно с колата той получи и бележка от Скалата, на която пише „Благодаря ти за службата, братко. Наслади се на новия си пикап“.

A post shared by therock (@therock)

След като прочете посланието си, Родригес прегърна актьора и му благодари за жеста. Оказва се, че пикапът е бил собственост на Скалата, но сега вече е в ръцете на ветерана. Оскар побърза да се похвали на приятелката си, обаждайки се по телефона, след което си тръгна с новата си кола.

„Събрах колкото се може повече информация за всеки в публиката и историята на Оскар ме трогна. Той се грижи за своята 75-годишна майка. Личен треньор е. Водач на църква. Осигурява подкрепа и ястия на жени, които са били жертви на домашно насилие. Горд и скромен ветеран от военноморските служби. Мило човешко същество“, написа Скалата в социалните мрежи. Актьорът е известен със своята любов към автомобилите и притежава няколко в гаража си.

A post shared by Oscar Rodriguez (@coach_orod)

Джонсън добави, че всичко това го прави от любов и иска да помогне на Оскар да изживее една прекрасна Коледа. „Наслаждавай се на новия си пикап, пич, и Весела Коледа на теб и на цялото ти семейство“, завърши актьорът.

Оскар Родригес също сподели видеото с подаръка, както и снимки, на които стои пред пикапа и прегръща Скалата. „Нямам думи, с които да изразя колко благословен и благодарен се чувствам“, написа той. Актьорът веднага му отговори и коментира, че Оскар е добър човек и е радостен, че Бог ги е събрал. „Продължавай да правиш страхотни неща!!“.

A post shared by Oscar Rodriguez (@coach_orod)

Това не е първият път, в който Джонсън показва своята благородна страна, нито пък за първи път подарява автомобили. През декември 2020 година той подари пикап на приятеля си Бруно Лауер, който помага на Скалата и майка му след като те са изгонени от дома им в Хавай преди години.

През 2018 година пък актьорът изненада братовчед си със специално направен пикап. Преди това късметлията беше Роки Джонсън – бащата на Дуейн, който получи кола за Коледа, а съпругата му Ата получи автомобил от сина си за Деня на майката.

Скалата също така е известен с това, че често изненадва фенове на различни локации, включително в детски болници и докато кара из града. През септември той си поговори с група туристи, които обикаляха Холивуд. Той направи същото нещо преди няколко дни, споделяйки видео от срещата.

A post shared by therock (@therock)

„Видяхте ли къщата ми?“, попита той един от феновете, на което получи отговор, „Не“. Джонсън им каза накъде да продължат и им пожела весели празници.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
подарък Скалата Дуейн Джонсън Коледа кола пикап
0 коментара
fallback