IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Линдзи Лоън се сгоди

29 ноември 2021 17 40

Актрисата се похвали с диамантен пръстен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Линдзи Лоън има повод за празнуване преди официалните празници!

В неделя, 28 ноември, актрисата обяви, че се е запътила към олтара с приятеля си Бадър Шамас. Тя сподели снимка в социалните мрежи, на която се вижда прекрасният ѝ диамантен пръстен. „Моята любов. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще“, написа Лоън под кадрите, които показват щастливите бъдещи младоженци.

Майката на Линдзи – Дина Лоън – също сподели щастливата новина, публикувайки снимка в своите истории в Instagram. „Сърцето ми е пълно“, написа тя.

Пръстенът на актрисата е специално изработен от Harry Winston и се отличава с квадратен камък, който е около шест карата. „С този ярък цвят и високо качество на изработка, бих казала, че цената на бижуто възлиза на 250 хиляди долара“, казва Апекша Котхари пред Page Six. Майк Фрайд пък допълва, че останалата част от пръстена е направена от платина или бяло злато.

Лоън и Шамас са заедно повече от три години, но държат връзката си далеч от светлината на прожекторите и досега не са се появявали заедно на официални светски събития. Актрисата рядко публикува снимки с годеника си, а неговият профил е заключен за обществото. Според източник, двамата са много щастливи и нямат търпение да започнат подготовката за сватбата.

Майката и бащата на Бадър Шамас са съответно от Ливан и Кувейт, като в момента той и Лоън живеят в Дубай. Според профила му в Linkedin, той е вицепрезидент на компанията Credit Suisse. Учил е в Университета на Южна Флорида, където се е обучавал по машиностроене, след което се мести в Университета на Тампа, за да учи финанси.

Що се отнася до Линдзи Лоън, тя трябва да се завърне към актьорската си кариера съвсем скоро. В Netflix се очаква да бъде пуснат коледен филм с нейно участие. Според платформата, актрисата ще влезе в ролята на „току-що сгодена и разглезена богата наследничка, която трябва да се грижи за красив, богат собственик на хотел и неговата дъщеря, след като той развива силна амнезия след ски инцидент“.

Лоън ще играе заедно с Чорд Овърстрийт, познат на феновете от сериала „Клуб Веселие“. В началото на месеца тя за първи път показа на феновете какво да очакват от новия ѝ филм. „Отново на работа и не мога да бъда по-щастлива. Започваме!“, написа тя под снимка, на която е облечена със син пуловер, топло зелено яке и червен шал.

Очаква се филмът да излезе в Netflix през 2022 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари