IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен и Джен по-влюбени от всякога: Тя вярва, че им е писано да са заедно

30 ноември 2021 14 30

Въпреки натоварения си график, двамата са прекарали заедно Деня на благодарността

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек прекараха тазгодишния Ден на благодарността като щастлива двойка.

След натоварената есен, изпълнена с филмови проекти, 52-годишната певица е имала възможността да отдели малко време на семейството и любимия си и да прекара празника заедно с тях. Към Бен и Джен са се присъединили близнаците Макс и Еме, които Лопес споделя с бившия си съпруг Марк Антъни. Лопес и Афлек са прекарали деня в Лос Анджелис, след като певицата е долетяла от Ванкувър, където снима филма си The Mother, който е продукция на Netflix.

Въпреки че Бен е прекарал вечерта на Деня на благодарността заедно с новата си любов, той също така е отделил внимание и на семейството си – бившата си съпруга Дженифър Гарнър и трите им деца Вайълет, Серафина и Самюел.

Бен Афлек,

Снимка: БГНЕС

Източник споделя пред списание People, че Лопес се е завърнала в Ел Ей след натоварени седмици, прекарани в изпълнение на професионални ангажименти. Миналата седмица тя изпълни новото си парче On My Way на сцената на Американските музикални награди. То е част от филма Marry Me, който ще направи своята премиера на 11 февруари 2022 година.

„Тази песен е за преодоляването на стари грешки и намирането на своята съдба“, каза Лопес на феновете, докато представяше песента за първи път по време на концерта Global Citizen Live през септември.

Близък до певицата споделя, че никак не ѝ е лесно да снима във Ванкувър, защото близките ѝ много ѝ липсват и вече няма търпение да ги види. „Трудно ѝ е да бъде далеч от децата и Бен. Тя чака с нетърпение кратката почивка“, казва той.

Бен и

Снимка: Getty Images

Натоварените графици обаче няма да попречат на Бен и Джен да бъдат щастливи. Според източници, двамата се чувстват много добре един с друг, а Лопес обожава да бъде с Афлек. „Тя вярва, че този път им е писано да са заедно“, категоричен е близък до двойката. Друг източник пък споделя, че звездите нямат търпение да прекарат Коледа и Нова година заедно.

Плановете за празниците обаче ще бъдат доста трудни, тъй като и Бен, и Джен искат да прекарат Коледа с децата си. Засега няма ясно решение какво точно ще се случва, но едно е сигурно – Бенифър ще влязат в 2022 година като влюбена двойка.

Бен и

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари