IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празник в дома на Наум Шопов и Теа Минкова

6 декември 2021 14 40

Дъщеричката им Амая стана на 2 години

IStockphoto

IStockphoto

Две години щастлив живот като родители празнуват Наум Шопов-младши и половинката му Теа Минкова. Актьорът, който отскоро е и тв водещ, си спомни за първите мигове след раждането на дъщеричката му Амая.

„Плаках си, после се смях, после пак плаках, после пак се смях и така до следващата сутрин. Увеселителното влакче от емоции беше несравнимо. Тогава детското ми мозъче не можеше да осчетоводи какво означава да си баща. Може би все още не може, но аз знам какъв баща искам да бъда за теб и ще направя всичко необходимо, за да бъда твоята скала и най-добър приятел, докато ме има“, написа той във Facebook, споделяйки със своите последователи една от първите снимки на момиченцето.

От своя страна Теа, която планува тяхната сватба за 2022 г., също бе доста емоционална, говорейки за порасналата Амая. След своя годеник, тя показа непубликувани кадри от родилното, на които виждаме емоциите на двамата преди и след появата на бебето.

„Амая става на две годинки, а аз преживявам всичко отново и отново ♥️ В този пост няма да говоря за Амая, а за НАС. Ако кажа, че през тези две години ни е било лесно... ще излъжа. Да кажа, че това са най-трудните години в живота ни, също няма да е вярно. Едно е сигурно обаче, това са най-смислените секунди, часове, месеци и две години в нашия живот“, казва тя.

По думите на Теа, както тогава, така и днес, двамата с Наум се питат дали ще се справят като родители.

Много от последователите на известната двойка ги поздравиха за рождения ден на детенцето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари