IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-малко от седмица раздяла – Арън Картър се събра с приятелката си

8 декември 2021 17 40

Двамата са направили компромис заради бебето

БГНЕС/Pixabay

БГНЕС

Не е лесно да си родител, особено ако досега си свикнал с един начин на живот и изведнъж в дома ти пристигне плачещо пеленаче. Понякога не само жените се борят със следродилна депресия, а и мъжете им изпитват трудности по напасването с новата обстановка. Това може би се случва с Арън Картър, който първо обяви че не ще и да вижда своята годеница Мелани Мартин, но изкара без нея по-малко от седмица.

Известният изпълнител обърка последователите си, разкривайки, че жената, която го дари със син, го е предала и не желае да живее с нея, но ще се грижи за бебето с каквото може. След изписването от болницата той явно си е променил мнението.

На 7 декември американския рапър стана на 34 години, а Мелани го поздрави в Instagram, изтъквайки колко много го обича. С това тя показа, че двамата все пак са заедно.

Междувременно Картър също се обясни на половинката си, споделяйки клип с бебето.

„Обичам те, че ми направи най-големия подарък. Ти си невероятна жена, моето всичко, толкова съм ти благодарен, скъпа моя“, написа той.

По думите на Арън, в една връзка има трудности и той оценява подкрепата от хората, която получил. Най-вероятно той е загърбил противоречията в името на детето, за което казва, че никога повече няма да напусне къщата му.

По-рано тази седмица певецът призна, че сестра му, с която той не се разбира, общувала с Мелани, но и с неговата бивша годеница, която го обвини в съда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

o ( преди 2 години )
Изглеждат "изрядни родители"!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар