IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Картър от Backstreet Boys в очакване на дете номер 3

18 януари 2021 08 40

Той и съпругата му разказват за проблемите, които са имали в опитите за голямо семейство

БГНЕС

Ник Картър, известен с участието си в момчешката банда Backstreet Boys, очаква своето трето дете. След като той и съпругата му Лорън Кит минават през множество перипетии, сред които спонтанни аборти, те са щастливи, че най-сетне ще увеличат семейството си.

Известната двойка разказа за проблемите си, свързани със зачеването на бебе номер 3 пред списание People.

„Примирихме се с факта, че ще бъдем родители на две деца, така че новината за бременността ни изненада. Не знаех, че съм бременна до петия месец и половина. Нямах характерни симптоми, нищо не показваше, че скоро ще стана майка“, обяснява 37-годишната съпруга на изпълнителя.

Жената си помислила, че нещо не е наред със здравето ѝ и отишла на лекар. Тогава с изненада установила, че чака бебе.

„Имайки предвид всичко, което 2020 година даде на света, аз го виждам като благословия. Обичаме двете си деца и се гордеем, че сме прекрасни родители за тях“, коментира Картър.

Ник и половинката му вече имат две деца – син на име Один, който е на 4 години, както и едногодишна дъщеричка – Саоирсе. След тях претърпели няколко загуби в начална бременност и смятали да се обърнат към сурогатна майка. Сега обаче с радост се подготвят за раждането на новия им наследник, което ще бъде през април.

„Мислех, че имам тумор, защото просто нямаше начин да бъда бременна, само от моята медицинска история и нещата, които направих, за да си гарантирам, че ще задържа двете деца“, коментира още бъдещата майка.

Актрисата и музикантът сключиха брак през 2014 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари