IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лепа Брена показа страхотна форма на плаж в Тайланд

15 декември 2021 14 40

Певицата празнува годишнина от сватбата

БГНЕС

БГНЕС

„Една мечта, в хиляди цветове...“. Това написа Лепа Брена във Facebook, показвайки как си почива в Тайланд. Сръбската певица събира тен, а поводът за нейното бягство на топло съвсем не е случаен. Наскоро тя отбеляза кръгла годишнина от сватбата си със Слободан Живойнович.

Известната изпълнителка показа, че годините са просто едни цифри, позирайки в хамака с цял бански в червен цвят. Това накара феновете да ѝ оставят безброй положителни коментари за начина, по който изглежда.

На 7 декември Лепа Брена сподели, че има специална годишнина, която най-вероятно е повод за това да отиде на екзотичния остров Пукет, който много обича.

„И така 30 години...“, написа звездата, споделяйки снимки от своята сватба. На нея тя танцува под ръка със своя любим. По-късно тя пусна още един кадър с булчинската рокля и получи пожелания за вечна любов със своя съпруг.

По-късно Лепа показа как със Слободан се разхождат край плажа, коментирайки, че любовта никога не е съвършена, но по-важното е да е искрена.

Макар и видимо променени след цели 30 години, певицата и мъжът ѝ са все така заедно и продължават да посрещат предизвикателствата на живота. Двамата се радват на обичта на своите трима сина.

„Точно така, наша кралице, ти беше и винаги си била специална, уникална“, „Честита годишнина, много любов до края на живота ви“, „От сърце ти желая вечна любов и много щастие и здраве. Ти си най-красивата“, пишат последователи на Брена в Instagram.

Изпълнителката не за първи път празнува годишнина зад граница. През 2018 г. тя избра отново Тайланд и остров Пукет, където изкара 10 дни релакс. След това се отправи към Малдивите, за да наеме три еднофамилни вили за цялото си семейство. Тогава тя и съпругът ѝ Слободан Живойнович се поглезиха за 26 години съвместен живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )