IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари мислят за трето бебе?

29 декември 2021 08 40

Арчи искал братче, родителите не могли да му кажат „не“

Снимка: БГНЕС

След раждането на първото си дете, син Арчи, принц Хари твърдо заяви, че той и Меган Маркъл не планират да имат много деца, за да опазят околната среда. – Максимум две! – аргументира се херцогът на Съсекс в интервю с природозащитничката Джейн Гудол за британския Vogue.

Някои вътрешни хора в двореца тълкуваха това изявление като поредната атака срещу принц Уилям, който има три деца от Кейт Мидълтън, и не изключват възможността в бъдеще да разширят състава на семейството си.

С течение на времето обаче, според източници от обкръжението на херцога и херцогинята на Съсекс, двойката промени вярванията си и е напълно възможно Хари и Меган все още да планират раждането на третото си дете.

„Хари и Меган са мислили много за това. Те вярват, че могат да дадат огромен принос в борбата срещу влошаването на климата, като отглеждат умни, информирани деца“, каза вътрешен човек.

Според източника, Меган Маркъл планира да се подложи на IVF, когато Лили навърши една година, през юни следващата година. Всичко зависи от това дали 40-годишната съпруга на принц Хари ще успее да приключи с кърменето на дъщеря си до този момент.

Що се отнася до факта, че намеренията на двойката Съсекс противоречат на предишните им вярвания да се ограничат до две деца, източникът посочи по този повод: потокът от информация днес се движи със скоростта на светлината. Всичко, което трябва да направят, е да информират за третата бременност и след седмица да издадат още една противоречива новина и всички веднага ще забравят за предишната.

Според източника Меган Маркъл и принц Хари се радват на родителството си толкова много, че мечтаят да имат още едно малко дете.

„Меган наистина харесва да гледа Хари с Арчи и Лили. Той е роден баща и времето, прекарано с децата му, е най-щастливото за него. Освен това, след раждането на Лилибет, Арчи пита за малко братче – Меган и Хари не могат да му кажат „не“, заключи близкият до звездното семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари