IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет II е изключително разстроена от коледната картичка на принц Хари и Меган Маркъл

30 декември 2021 10 50

Нейно величество бе наранена, ето и защо

Снимка: БГНЕС

Бъкингамският дворец разкритикува коледната картичка на принц Хари и Меган Маркъл. Кралицата беше изключително разстроена от два важни детайла, изобразени на щастливата семейна снимка на херцозите на Съсекс.

На първо място, Елизабет II обърна внимание на надписа „Весели празници“. Меган и Хари пожелаха на всички „Весели празници“, докато във Великобритания е прието да се пожелава „Весела Коледа“. Съобщава се, че Нейно Величество е била наранена от такова привидно безобидно малко нещо.

Факт е, че Елизабет II е глава на Англиканската църква, а католическата Коледа се счита за най-важния празник, който олицетворява семейните ценности.

„Нейно Величество беше наранена, защото този празник носи дълбоко свещено значение за нея, както за монарха, така и за главата на семейството. От детството тя учи децата и внуците си да уважават религиозните традиции. Това е първата Коледа без принц Филип, а принц Хари прекарваше всичките си коледни празници с баба и дядо си. За Елизабет II този американизъм се превърна в символ на това, че нейният внук изоставя корените си“, каза кралският източник.

Също така дворецът не хареса стила на облекло, избран от Меган Маркъл и принц Хари за коледната картичка.

„Скъсаните дънки и босите крака са по-представителни за бунтовните тийнейджъри, отколкото за кралските особи, които притежават титли и се занимават с благотворителна дейност“, казва източникът.

Между другото, членове на кралското семейство на Коледа тази година отдадоха почит на паметта на принц Филип, който почина през април тази година. Елизабет II сложи скъпа брошка в памет на щастливия си меден месец с херцога на Единбург, а Кейт Мидълтън се появи на коледен благотворителен концерт в Уестминстърското абатство с рокля, която точно повтаряше тоалета от погребението, само че в яркочервено.

Само Хари пренебрегна спомена за дядо си. Вместо това принцът отдаде почит на паметта на майка си принцеса Даяна. На коледна картичка китката му е украсена с гривни с мъниста. Хари ги купи в Африка веднага след автомобилната катастрофа, при която загина лейди Ди. Това беше видяно от критиците като факта, че херцогът на Съсекс продължава да скърби за загубата на любимия си човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Боги такежиев ( преди 2 години )
От Коледа само за това си мисля и притеснявам... Как е наранена Кралицата.... Пука ми на дедовия за тез Нищо не правищи извратени набедени и търпени михлюзи, да си ги дундукат Албионите *** и да им се радват на простотията нещастна...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
6matko ( преди 2 години )
Ах каква футболна драма драги зрители
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Петя ( преди 2 години )
Госпожата-журналистка на клюкарски сайтове, не е видяла последната снимка на Уйлям и Кейт, там той също е бос! И защо непрекъснато пише срещу Мегън и Хари, което доста учудващо!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Българка ( преди 2 години )
О,Боже!Какво им е на Хари и Меган?Картичката е много хубава!Какво да се каже пък за късите панталони на Уилям на коледната му картичка?Не спряха да се заяждат с Хари и Меган.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
Меган е младша принцеса в кралството!Е Минкова
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар