IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и Кейт Мидълтън – в САЩ, ще пренебрегнат ли Хари и Меган?

30 декември 2021 17 50

Херцозите на Кеймбридж ще спазват стриктно протокола, смята кралски експерт

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще игнорират принц Хари и Меган Маркъл по време на бизнес посещението си в Съединените щати.
Няма да има голямо събиране на четиримата.

Кейт Мидълтън и принц Уилям планират бизнес посещение в Съединените щати през следващата година. В тази връзка много експерти спекулират дали ще се състои грандиозното събиране на „великолепната четворка“.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж обявиха пътуването си до Америка миналия месец след наградата на принц Уилям Earthshot. Това турне ще отбележи първото бизнес посещение на кралската двойка от 2014 г.

На фона на разговорите за евентуално събиране на братята по време на пътуването на херцозите на Кеймбридж до Съединените щати, кралският експерт Дънкан Ларкомб сподели своите мисли по въпроса.

„Пътуването до Америка е неизбежно, тъй като това е най-близкият ни съюзник, но при тези обстоятелства принц Уилям никога не би искал да участва в официално кралско турне, представляващо кралицата, Великобритания и Британската общност с брат си, принц Хари“ – каза Ларкомб в интервю за британския OK!

Експертът вижда в поведението на Меган Маркъл и принц Хари, че те се позиционират като представители на кралското семейство в Щатите.
„Меган разменя титлата си в опит да повлияе на големи политически фигури в Америка. Хари все още е принц Хари и той може да се движи из Ню Йорк, както беше наскоро, сякаш нищо не се е променило“, казва Дънкан.

Кралският експерт смята, че Кейт и Уилям пътуват за САЩ като служители на британската монархия, което означава, че пътуването им ще бъде напълно съобразено с протокола.

„Все още не знаем подробностите за пътуването, но последния път, когато Уилям и Кейт отидоха в Америка, те бяха на червения килим с изгряващи британски филмови звезди в Лос Анджелис. Дори ако този път беше организирано събитие в Лос Анджелис, ми казаха, че Хари и Меган няма да присъстват, освен ако не са поканени отделно и насаме. Така че няма да има събиране на „великата четворка“, това е сигурно“, казва Дънкан Ларкомб.

Експертът обаче е сигурен, че пресата от двете страни на океана ще обърне максимално внимание на бизнес посещението в Кеймбридж в САЩ само заради непреодолимите различия между Хари и Уилям.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари