IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ицо Хазарта показа порасналата Юлия

5 януари 2022 14 40

Рапърът пя за Коко Динев в новогодишната нощ

БГНЕС

БГНЕС

Ицо Хазарта показа порасналата си дъщеричка Юлия. Малко след като посрещна Нова година в Сандански, рапърът се отбеляза от Гърция, където най-вероятно е завел семейството си за кратка почивка.

„Тихо, но много комуникативно място“, пише изпълнителят, който през изминалата 2021-а стана татко за трети път.

На кадъра, споделен от Христо Петров, както е истинското му име, го виждаме до количката на момиченцето, което спи.

Само за 15 часа публикацията на Хазарта, който отскоро е депутат, е събрала 16 хиляди харесвания.

Нова година – ново начало

Освен че гушна третата си дъщеря в началото на март 2021 г., изпълнителят, познат на всички с участието му в група „Ъпсурт“, отвори нова страница от живота си, влизайки в политиката.

На последните избори рапърът показа как е упражнил своето право на глас, държейки най-малкото си момиченце в слинг. Тогава видяхме за първи път от няколко месеца насам колко се е променило детенцето, което е от половинката му Женя Димова.

Участията за него продължават

На първи януари Хазарта показа любопитна публикация. Той сподели снимка, на която го виждаме да позира до фолкпевицата Софи Маринова.

„Честита Нова година! Здраве и радост за всички!“, написа той и се пошегува, че гледа концерта на Виенската филхармония, която всяка година бива излъчван у нас в началото на новата година.

Оказва се, че Ицо е имал участие с групата си в новогодишната нощ. Заедно с ромската перла и други техни колеги, те са били част от празничната програма в заведение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари