IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меди потвърди за връзката си с Моника Валериева

5 януари 2022 14 50

Фенки му пишат, че ще го обичат винаги

IStockphoto

IStockphoto

Коя е тайнствената жена до фолкизпълнителя Меди? Това се питаха мнозина през последните няколко месеца на 2021 г. Макар да се говореше усилено, че той е в прегръдките на Моника Валериева, двамата отричаха. Но ето че няколко дни след началото на 2022-а, певецът най-сетне призна.

„Изгубен в любовта“, написа изпълнителят, споделяйки общ кадър с известната плеймейтка. На него той я целува страстно пред камерата.

От своя страна Валериева сподели същия кадър и написа, че това между нея и Меди е „просто любов“.

По Коледа изпълнителят поздрави последователите си за празника, пожелавайки им да създават моменти и да се обичат. Но вместо да му отвърнат подобаващо, много от тях не скриха това, че не могат да повярват, че той има връзка с Валериева и въобще не откликва на техните поздрави за празниците.

„А можеше да съм ти подарък тази година, но се правиш на важен“, „Хората ви поздравяват, вие само на Моника отговаряте, хайде малко уважение“, „Весела Коледа! Обичам те, сега и завинаги“, гласят коментари на негови фенки, които не могат да приемат, че е обвързан.

Междувременно, преди да признае, че е с Меди, Моника подразни и своята аудитория в Instagram, показвайки, че носи якето на гаджето си.

Тъй като криеха връзката си известно време, не е ясно откога двамата са заедно. По всичко личи, че искат тя да стане по-сериозна, показвайки се за първи път в социалните мрежи. А разликата в годините им е просто факт, който не ги притеснява – тя е на 31, докато той е с четири години по-малък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

a ( преди 2 години )
А кой го интересува за тези нищоправци?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар