IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са истинските отношения между Меган Маркъл и Елизабет II?

17 януари 2022 10 40

Експерт по езика на тялото разкрива

Снимка: БГНЕС

Изминаха две години, откакто принц Хари и Меган Маркъл обявиха желанието си да напуснат Бъкингамския дворец. Днес експертите си спомнят първата и единствена поява на херцогинята на Съсекс заедно с Елизабет II. През юни 2018 г. съпругата на принц Хари получи рядката чест да прекара един следобед с кралицата в съвместно бизнес пътуване за откриването на моста Мърси Gateway Bridge.

По време на събитието Нейно Величество и херцогинята на Съсекс изглеждаха в добро настроение, усмихваха се на камерата и се смееха, докато разговаряха помежду си. Експерт по жестомимичен език обаче забеляза, че през деня Меган направила няколко движения с ръцете, които показали истинските ѝ чувства към кралицата.

„От хармоничните и много естествени усмивки на кралицата беше ясно, че тя се радва да види новосъздадената си „внучка“ наблизо по време на това пътуване. Въпреки че в началото Меган изглеждаше доста нервна, съпругът ѝ принц Хари не беше наблизо да го хване за ръка. Следователно в жестовете на херцогинята се забелязват определени ритуали на предпазливост и самоуспокоение. Това предполага, че тя все още се страхува от кралицата“, каза експертът Джуди Джеймс пред британския The Mirror.

Откакто принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Америка, изглежда, че отношенията им с всички членове на кралското семейство са се влошили. Но херцогът и херцогинята винаги говореха с добро за Нейно Величество. През юни, когато се роди дъщеря им, херцозите на Съсекс ѝ дадоха името Лилибет – така както нежно е била наричана Елизабет II в детството. Така двойката отдаде почит на кралицата.

Кралският експерт писател Омид Скоби миналото лято в Good Morning America изрази своята гледна точка по този въпрос: „Що се отнася до силната връзка с кралицата, тя е толкова силна, колкото винаги. Те не изпитват нищо друго към нея, освен любов. Дори кръстиха дъщеря си на кралицата. Така че това наистина потвърждава близките им отношения.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари