IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Танцувай с мен – Уил Смит и майка му в дует

20 януари 2022 15 00

Жената стана на 85 години

БГНЕС

БГНЕС

Уил Смит предизвика любопитството на последователите си в социалните мрежи, показвайки своята майка. По случай нейния 85-и рожден ден, той сподели мило видео, в което двамата танцуват.

Актьорът и Каролайн Брайт се забавляват в импровизиран танц на фона на песента I Wanna Dance With Somebody на Уитни Хюстън.

„85 днес! Честит рожден ден, мамо-мамо. Нека да танцуваме по пътя ни до 100“, написа Смит.

Само за ден, клипът с майката на холивудската звезда, е събрал над 2 милиона харесвания.

През ноември 2021 г. излезе книгата на Смит, в която той говори за своята майка. Там е поместена и една доста смущаваща за него история от тийнейджърските му години. Когато бил на 16, Каролайн го хванала с гадже в кухнята. При това двамата били в доста неудобно положение, защото правели секс.

„Като тийнейджър, освен физически наранявания, не можеш да се почувстваш по-лошо от това майка ти да хване теб и приятелката ти на кушетката на пода в кухнята си“, пише той.

Смит посочва, че все пак майка му била доста либерална жена, но тъй като приятелката му живеела с тях за известно време, имали споразумение, защото двамата още били деца. Накрая той го прекрачил, с което за малко да изгуби доверието ѝ.

„Все още не съм съвсем сигурен защо направих това онази нощ. И до ден днешен нямам представа какво си мислех“, добавя той.

По-рано звездата от „Мъже в черно“, по случай Деня на майката, показа колко много обича Каролайн Брайт, качвайки снимка, на която я прегръща. И се пошегува, че много съжалява за историята с гаджето в ученическите му години, но тогава наистина тя трябвало да спи, вместо да ходи в кухнята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари