IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Мадона – Лурдес и Риана в гореща фотосесия

20 януари 2022 10 50

Двете участваха в реклама за бельо

Снимка: БГНЕС

Лурдес Леон участва в кампанията за бельо Savage X Fenty by Rihanna. В нова фотосесия Лурдес и Риана показват новата си колекция Love on the Edge за Свети Валентин. Това е промокампания за новата колекция „Любов на ръба“

Трябва да се отбележи, че дъщерята на Мадона се снима с Риана за първи път, но това не е първата ѝ колаборация с марката на певицата.
Миналия септември Лурдес участва в ревюто на Savage x Fenty. Моделът излезе на модния подиум по бельо и латексови чорапи и демонстрира своите танцови умения.


Рекламната кампания за новата колекция бельо започна веднага след като Риана обяви откриването на първия магазин на нейната марка в Лос Анджелис. Тази година е предвидено също отваряне на нови бутици Savage x Fenty в Хюстън, Филаделфия и окръг Колумбия.

Заедно с Риана и Лурдес Леон, Тес Макмилан и други модели взеха участие в рекламата на бельо. Колекцията, съвпаднала с Деня на влюбените, включва и новости за красота от козметичната марка на попзвездата.

Между другото, феновете реагираха много нееднозначно на новата фотосесия с участието на Лурдес и Риана. Мнозина отбелязаха, че снимките са по-скоро реклама за публичен дом, отколкото на бельо. „Фотосесиите за бельо вече изглеждат като порносписания от 80-те“, пишат огорчени фенове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари