IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън държи бъдещето на монархията в ръцете си

24 януари 2022 17 40

Или поне така смятат кралските експерти

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Бъдещето на цялото кралско семейство зависи изцяло от Кейт Мидълтън, или поне така смятат кралски експерти. Това очевидно е много силно предсказание, което идва с голям натиск, но източникът е Патрик Джефсън, който има известен опит с монархията на Великобритания.

В миналото Джефсън е работил в кралското семейство като шеф на екипа на принцеса Даяна, така че най-вероятно знае за жизненоважната роля, която хората, които влизат в двореца, могат да играят за бъдещето на монархията. Според Page Six, Джефсън е посочил Кейт като ключовата фигура в оформянето на следващата глава от историята на кралското семейство.

„С развитието на скандала с принц Андрю, монархията има отчаяна нужда от успокояващо конвенционални кралски изпълнители. Катрин е точно това, от което се нуждае семейството в тези размирни времена“, обяснява Патрик. Той допълва, че не е никак преувеличено да се смята, че бъдещето на фамилия Уиндзор е в нейните ръце.

Може да се каже, че последните няколко седмици са били истински ад за кралските представители на Великобритания, след като стана ясно, че на принц Андрю са му били отнети всички военни и кралски звания. Решението е било взето от майка му – кралица Елизабет – заради продължаващото дело за сексуален тормоз и изнасилване.

Към това можем да добавим и постоянното напрежение от всеки следващ ход на принц Хари и Меган Маркъл, които напуснаха семейството преди две години и оттогава споделят различни тайни от двореца. Пред Опра Уинфри те обвиниха член от семейството, че се е притеснявал каква ще бъде кожата на Арчи. Двамата обаче не споделиха кой точно е задал неудобния въпрос.

Именно затова кралските експерти смятат, че голям екип от професионалисти правят всичко възможно, за да подготвят Кейт Мидълтън за най-голямата ѝ роля – тази на кралица на Великобритания. Слуховете са, че властта може директно да отиде при Уилям и Кейт, прескачайки Чарлз и Камила, за да може монархията да спечели фенове и сред по-модерното и младо поколение.

Джефсън похвали Кейт, подхода ѝ към кралския живот и важността на нейните зашеметяващи портрети по случай 40-ия ѝ рожден ден. „Монархията е най-дългата игра... защото, за разлика от бизнесмени, политици или медийни звезди, кралските особи са такива за цял живот. Катрин овладя тази дълга игра и това е много важно постижение“, казва той.

Недолюбването на Камила от страна на феновете се вижда и в последните проучвания. Според тях. само 14% от британците смятат, че тя трябва да получи титлата „кралица“, ако Чарлз стане крал. 26% от анкетираните казват, че Камила не трябва да притежава каквато и да било титла.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари