IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Докъри ще се омъжва 6 години след като годеникът ѝ почина

24 януари 2022 08 40

Актрисата от „Имението Даунтън“ отново намери щастие в любовта

Getty Images

Getty Images

Звездата от британския сериал „Имението Даунтън“ Мишел Докъри се сгоди отново. 40-годишната актриса е казала „Да“ на предложението за брак на по-малкия брат на актрисата и сценаристка Фийби Уолър-Бридж – Джаспър.

Влюбената двойка обяви щастливата новина около годежа си в лондонския вестник The Times на 20 януари. „Обявяваме годежа между Джаспър, син на Майкъл Уолър-Бридж от Кингс Лин, Норфолк, и Тереза ​​Уолър-Бридж от Батерси, Лондон, и Мишел, по-малката дъщеря на Майкъл и Лорейн Докери от Гидея Парк, Есекс,“ пише в старомодното съобщение на изданието в рубриката за обяви, свързани с раждания, бракове и смъртни случаи.

Джаспър, който е работил в областта на музикалния мениджмънт и сега е телевизионен и филмов продуцент, започна да излиза с Мишел през 2019 г. Той е първият мъж, с когото тя реши да се обвърже след трагичната смърт на своя годеник Джон Дайнън през 2015 г. Джаспър е с 6 години по-млад от бъдещата си съпруга, но според близките им това не се усещало в отношенията им.

Джон почина изненадващо от рак на едва 34-годишна възраст и тогава Мишел сподели, че се чувства вдовица, въпреки че двамата нямаха сключен брак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @downton._abbey

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари