IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера показа подкрепата си за Бритни Спиърс

27 януари 2022 10 50

Всяка жена заслужава своята свобода, коментира тя

БГНЕС

БГНЕС

Кристина Агилера показа, че е солидарна с колежката си Бритни Спиърс. По време на свое интервю за The Enrique Santos Show, тя демонстрира своята подкрепа към певицата, която най-сетне си върна свободата.

„Не бих могла да бъда по-щастлива за нея“, каза тя, изтъквайки, че всяка жена заслужава да бъде свободна и да разполага с това по начина, който сметне за най-удачен.

На въпрос би ли потърсила Спиърс след като тя успя да сложи край на своето 13-годишно настойничество, Агилера посочи, че винаги е отворена към това и ще се види с нея с най-голямо удоволствие.

Кристина коментира още, че иска да бъде внимателна по темата, която е донесла толкова много болка на Бритни. „Не искам никога да говоря извънредно за някого, към когото изпитвам толкова много уважение и възхищение“, каза тя.

Двете певици се познават от години. Още като деца, двете се появяват на екран в „Клубът на Мики Маус“ през 1993 г., после тръгват по един и същи път и неведнъж са били заедно на музикалната сцена.

Според Агилера, всеки, който е станал толкова рано известен, знае каква цена е платил за това. И тя би се свързала и подкрепила всяка друга жена, не само Бритни, която има нужда от помощ в такъв труден момент. По думите ѝ, важно е всички те да бъдат единни.

„Недопустимо е човешко същество, което иска да поеме контрол над живота си, да няма това право. Да бъдеш заглушаван, пренебрегван, тормозен и неподкрепян от тези, които уж са ти най-близки е най-ужасното нещо на света. Емоционалните и психическите травми, които това може да причини на един човек са нещо, което не трябва да бъде игнорирано“, сподели Агилера през лятото на 2021 г., когато делото срещу настойничеството на Спиърс беше в ход. Тогава тя посочи още, че нейната приятелка заслужава истинска любов и подкрепа. И ето че днес тя отново ѝ протяга ръка.

Кристина Агилера с нов албум

И докато Бритни Спиърс все още се радва на това, че може да взема решения за живота си сама и прави планове за сватба, нейната колежка и приятелка може да се похвали с нов албум. Той носи името LA FUERZA и е изцяло на испански.

Преди няколко дни изпълнителката представи парчето Santo, което сякаш е продължение на нейните сингли Pa’ Mis Muchachas и Somos Nada. Клипът към него е заснет в Лас Вегас, като в него участва певецът Ozuna.

„Когато моите фенове слушат тази музика, искам те да се чувстват силни и свободни. Разбира се, желая да покажа и други емоции и чувства, като например да бъдеш секси и енергична, но наистина настоявам усещането, което идва от музиката ми, да е за женска сила“, разкрива Агилера.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари