IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебе на борда: Роузи Хънтингтън-Уайтли брои дните до раждането

25 януари 2022 15 00

Моделката сподели прекрасно селфи в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Роузи Хънтингтън-Уайтли показва на всички, че бременността наистина ѝ отива!

34-годишната моделка използва социалната мрежа Instagram, за да публикува колекция от прекрасни снимки, на които демонстрира наедрялото си коремче и невероятния си стил за бременни. Облечена в кафява максирокля, любимата на Джейсън Стейтъм позира в няколко различни пози, от които си личи, че раждането на второто ѝ дете е съвсем скоро. Роузи също така отбеляза и годеника си върху коремчето.

През август 2021 година моделката обяви, че очаква второто си дете от Стейтъм, публикувайки снимка на корема си. „Та даааа!“, написа тя. Двойката има и син, Джак, който се ражда през 2017 година и наскоро попадна в социалния профил на майка си. Роузи и Джейсън рядко споделят снимки на детето, така че всяко негово участие във фотосесиите на мама и татко е приветствано от феновете.

Под новата колекция от снимки приятелите на Роузи изразиха своето възхищение от красотата и стила ѝ. Коментари оставиха Кортни Кардашян, както и колежките на моделката от Victoria's Secret Кандис Суейнпоъл и Лили Олдридж.

Това не е първият път, в който Уайтли показва колко е добра в правенето на снимки пред огледалото. През ноември тя отново демонстрира таланта и стила си за бременни, публикувайки минифотосесия в Instagram. Попитана от Хейли Бийбър за съвет по майчинството, Роузи каза, че всичко е смесица от следване на инстинкта ти и да бъдеш мила със себе си.

„Не се критикувай много, защото задачата не е лесна и е истински хаос, независимо дали си домакиня или работеща майка. Поемаш много неща“, допълва моделката. Тя също така заяви, че се чувства изключително благодарна за групата от жени в живота си, които ѝ помагат в трудните моменти по време на двете бременности.

„Мога да се обадя на майка ми, за да ѝ плача и да ѝ поискам съвет. И мисля, че това се случва с всички ни – разчитаме на съвети от майки, баби или по-големи жени, които са около теб и са минали през това нещо“, обяснява бъдещата майка. Според нея, подкрепата между жени е едно от най-важните неща при подготовката за отглеждане на дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари