IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приключенията на принц Андрю – от приятелството с Епщайн до плюшени мечета

28 януари 2022 09 00

За какво още обвиняват сина на кралица Елизабет Втора...

Снимка: БГНЕС

В скандалната история за приключенията на принц Андрю, заедно с приятеля му Джефри Епщайн, изплуваха нови подробности.

Кралският син се оказа известен плейбой в миналото. Появиха се поредица от снимки, на които херцогът на Йорк се забавлява на яхта в компанията на полуголи модели близо до тайландския остров Пукет, припомня OK Magazine.

Според източници принцът е бил на почивка в Тайланд със своя приятел, американския милиардер Джефри Епщайн, по-късно обвинен в педофилия и продажба на хора в сексуално робство, и спътницата си Гислейн Максуел. Източници твърдят, че херцогът е харчел по 4000 британски лири на ден за наемане на вила в луксозния хотел Amanpuri в Пукет, където е отседнал с печално известната двойка.

Според запознати синът на кралицата е посещавал свърталища, включително бар Crazy Girls, който всички познават като „най-лудия секс бар“. Един от управителите на институцията каза пред Sunday Mirror: „Бях шокиран, когато видях принца тук. Беше в спокойно състояние и изобщо не се притесняваше, че може да го познаят тук. Със сигурност никога няма да видите тук член на тайландското кралско семейство.“ Източникът разкри също, че Андрю е бил придружен от четирима приятели и служител по сигурността.

Беше 2001 г., времето, когато принцът започна да се свързва тясно с Епщайн и Максуел. Няколко месеца след пътуването до Пукет, херцогът на Йорк е извършил сексуално насилие над непълнолетната тогава Вирджиния Джуфре. Тогава синът на кралица Елизабет II не можеше да си представи, че 20 години по-късно ще бъде държан отговорен за сексуалните си приключения.

На фона на скандала около принц Андрю, изплуват и нови подробности около личния му живот. Бившата икономка на херцога на Йорк Шарлот Бригс разказа за странните зависимости на сина на Елизабет II.

Според асистентката опозореният принц колекционира плюшени мечета от цял свят. Повечето играчки са представени в униформата на моряци. „Веднага след като получих работата, те ми казаха за мечките и колко много ги обича“, каза Бригс пред The Sun.

В този случай играчките трябваше да бъдат подредени в строго определена последователност. Това беше част от задачите на прислужницата и отне около час от нейното време. „Трябваше да се справям със 72 мечки всеки ден. Беше толкова странно. В края на краищата той беше възрастен мъж“, добави Бригс.

Шарлот отбеляза също, че принц Андрю многократно повишавал тон към нея, защото понякога тя не се справяла със задълженията си. „Не можеш ли, по дяволите, да направиш нищо както трябва?!“ – казал херцогът на прислужницата. Такива моменти били непоносими за нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари