IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Маколи Кълкин и Бренда Сонг са сгодени

27 януари 2022 15 00

Двамата станаха родители за първи път преди година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Маколи Кълкин и Бренда Сонг са готови да започнат своето завинаги!

Четири години след началото на връзката им, актьорите са се сгодили. Това потвърдиха множество източници, близки до двойката, както и самата Сонг, която излезе с огромен годежен пръстен на разходка из Бевърли Хилс само няколко часа след обявяването на новината.

Щастливото събитие идва по-малко от година, след като актрисата от „Зак и Коди“ роди първото си дете с Кълкин. Макар двойката да пазеше бременността в тайна, говорител на Маколи потвърди раждането на сина им Дакота Сон Кълкин през април. „Ние сме изключително щастливи“, казаха звездите, които кръстиха детето си на покойната сестра на Кълкин.

Двамата родители не публикуват снимки на момченцето си, но Сонг наскоро го спомена в своя профил в Instagram. Тя сподели кадър с Кълкин по време на футболен мач в Лос Анджелис, под който написа „Много малко неща могат да ни изкарат от вкъщи и да ни държат далеч от сина ни“. Това обаче е единственото, което Кълкин и Сонг някога са казали за Дакота.

Актьорите се срещат по време на снимките на филма Changeland, като стартираха слухове за връзка през 2017 година. Тогава те бяха забелязани да се държат за ръце в увеселителен парк на Хелоуин. По това време източник сподели, че Кълкин и Сонг са показвали доста близост докато са били на двойна среща с режисьора на Changeland Сет Грийн и съпругата му Клеър Грант.

През 2018 година Кълкин спомена, че е готов да започне семейство със Сонг. „Тя е добър човек, така че вероятно ще сложа няколко бебета в корема ѝ. Искам да кажа, че определено се опитваме“, каза актьорът в подкаста на Джо Роган.

И макар двамата да се опитват да държат връзката си далеч от медиите и социалните мрежи, през август 2020 година Бренда изпрати мило послание към любимия си мъж по случай рождения му ден. „Честит 40-и рожден ден на това магическо същество. Мога да седя тук и да пиша до безкрай колко си прекрасен, мил, любящ, искрен, лоялен, честен, брилянтен и забавен и колко съм благодарна, че споделям този живот с теб. Но това ще ми отнеме цяла вечност и дори няма да го видиш, защото никога не използваш Instagram. Ахахаха“, написа Сонг.

Тя допълни, че Кълкин е нейният еднорог, който никога не е вярвала, че съществува. Определи се за най-големия късметлия на света и изпрати цялата си любов към Кълкин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари