IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев отпразнува олимпийското класиране на Шон Уайт

28 януари 2022 14 50

Актрисата изрази гордостта си от постижението на любимия

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Нина Добрев не може да сдържи гордостта, която изпитва към приятеля си Шон Уайт. Сноубордистът успя да се класира на пета зимна Олимпиада, която ще се проведе от 4 до 20 февруари в Пекин.

По време на интервю за E!News актрисата сподели радостта и възхищението си от постижението на любимия мъж. „Наистина много се вълнувам за него. Класирането за Олимпиада само по себе си е невероятно постижение, камо ли да го направиш пет пъти. Много съм радостна. Гордея се с него“, каза тя.

35-годишният Шон Уайт ще бъде най-възрастният американски състезател по халфпайп сноуборд в историята на зимните Олимпийски игри. Другите представители на САЩ са Тайлър Голд, Чейс Джоузи и Лукас Фостър.

Докато приятелят ѝ е известен със своите умения на пистата, Добрев признава, че тя също се справя доста добре върху борда. „Карам сноуборд от малка. Качих се първо на ски, но после преминах към сноуборда, когато бях на осем или девет“, казва тя. Допълва, че Уайт е бил доста изненадан от нея при първото им каране заедно. „Очакваше да ме чака по пистите, но беше точно обратното. Бях го задминала с много... Мога да му отговоря на темпото“, хвали се още Нина.

Добрев и Уайт започнаха връзка в края на 2019 година, като посрещат 2020-а заедно. Пандемията ги кара да заживеят заедно и да започнат различни освежителни ремонти по дома. „Отидохме до магазина и взехме няколко кутии с бои и четки. Малко се надценихме, но пък беше забавно“, казва Шон. Допълва, че Нина го подкрепя във всяко едно начинание и му е помогнала страшно много по време на пандемията.

Уайт говори за връзката си и през октомври 2021 година. Тогава той казва пред списание People, че двамата с Добрев имат прекрасни взаимоотношения. „Нина е прекрасна. Какво влияние има само върху живота ми. Не само, че има собствен свят, компании, в които е инвестирала, неща, които продуцира, всичко това. Тя също така иска от мен да си поставям високи цели и да ги постигам. Това е чудесно качество у всеки човек“, разкрива сноубордистът.

Макар на няколко пъти да се появяваха слухове, че двамата може да се сгодят, засега Нина и Шон не мислят за сватба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари