IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Астрология за звезди: Какво показват картите на Меган и Хари?

12 февруари 2022 21 00

Техните асценденти съвпадат, което е чудесно за връзката им

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

За да бъдат успешни като двойка и да запазят баланса между личния живот и професионалния, синът на принц Чарлз и неговата съпруга разчитат на уникалната връзка помежду си, доказала се във времето. Може да се каже, че след като се отделиха в САЩ и се отказаха от своите титли, те живеят много по-спокойно, което се дължи и на съвместимостта между двамата.

Според астролога Кайл Томас, Хари и Меган си пасват идеално и могат да постигнат много. Той разглежда по-подробно техните отношения и разкрива, че двамата са обречени да бъдат заедно.

Меган Маркъл,

БГНЕС

Какво разкрива съюзът между двамата от астрологична гледна точка?

Томас е категоричен, че неслучайно Хари е срещнал и се влюбил в Меган, а сватбата и създаването на семейство е предопределен ход от звездите. И както стана ясно, те са по-силни заедно, отколкото поотделно!

„Моята оценка за съвместимост за тях е 9 от 10“, казва астрологът на знаменитостите.

Кайл обяснява, че обикновено Девата и Лъвът не са най-подходящи за съюз, но разглеждайки планетите на принца и актрисата, ще видим, че те се свързват идеално. Същото може да се каже и за техните асценденти или изгряващи знаци.

„Хари е изгряващ Козирог, докато Меган е изгряващ Рак. Ето защо те имат такава ин-ян връзка. Те могат да балансират и да се отразяват един в друг, като същевременно са верни на собствената си индивидуалност“, продължава експертът. И предвещава, че техният съюз ще бъде вечен, защото води до стабилност. Разбира се, всичко в семейството им ще бъде безоблачно докато двамата го поставят като основен приоритет.

Хари и

Getty

Какво показва рождената карта на Меган Маркъл?

Тя е родена на 4 август 1981 г. и това предопределя, че винаги ще бъде в светлината на прожекторите. Това я прави огнено слънце Лъв с очарователна луна Везни, като нейната карта носи енергията на огъня и въздуха, което я прави страстна, жизнена и уравновесена. Според астролога, именно енергията на Везните е доста често срещана в нейната карта, за да бъде тя социална и симпатична.

Смесицата от позициите на Везни и Лъв ѝ дава една особена звездна сила. Планетарните аспекти в рождената ѝ карта пък носят нейната магнетичност и помагат за това тя да бъде популярна. От друга страна естественият оптимизъм, който излъчва, е качеството, чрез което няма как да не се хареса на хората, които среща.

Меган Маркъл,

БГНЕС

Меган Маркъл е родена да бъде звезда и това се потвърждава от съвпада на Юпитер и Сатурн. Това е сякаш подарък от звездите, носещ със себе си царственост и сила. А останалите планети от нейната карта са свързани с него по начин, който увеличава нейните късмет и уравновесеност.

Какво показва рождената карта на принц Хари?

Той се появява на бял свят на 15 септември 1984 г., зодия Дева и има заземена луна в Телец. По-голяма част от рождената му карта е със земни знаци, което означава, че той има силна воля и подхожда сериозно с всяко нещо, с което се заеме.

Синът на покойната принцеса Даяна не обича да бъде контролиран – нещо, което мнозина смятат, че Маркъл се опитва да направи с него. От друга страна той цени своите корени и не би пренебрегнал традициите в семейството. Тъй като не е от най-импулсивните, той е обмислял напускането на Острова дълго време и е правил малки стъпки към новия си живот зад граница.

принц Хари

БГНЕС

Интелигентен и прагматичен, Хари иска да получи това, което иска, но не бърза, а действа внимателно, обяснява астрологът пред New York Post. Според анализа на неговите планети, понякога той е неспокоен като всеки един от нас, но трудно би излязъл извън контрол.

За разлика от Хари, Меган неведнъж е показвала, че се интересува от астрологията. Тя има бижута със знаците на децата си и най-вероятно се допитва до наталната си карта, преди да вземе важно решение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари