IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс ван дер Бийк: Чувствам се по-млад, отколкото очаквах

16 март 2022 10 40

Актьорът от „Кръгът на Доусън“ стана на 45 години

БГНЕС

БГНЕС

Как се чувства един мъж на 45? Отговор на този въпрос дава Джеймс ван дер Бийк, който отбеляза своя рожден ден на 8 март. И сподели, че се чувства по-млад от очакваното.

Актьорът, който мнозина познават от сериала „Кръгът на Доусън“, сподели няколко кадъра във Facebook и за пореден път изтъкна, че се гордее с голямото си семейство. Освен подкрепата на своята съпруга Кимбърли, той се радва на обичта на шест деца.

„Чувствам се по-млад, отколкото очаквах. Колкото повече остарявам, толкова повече се сменят приоритетите ми“, коментира звездата.

Бийк трогна много от своите последователи с милите снимки на неговото най-голямо богатство – жената и децата.

По думите на Джеймс, днес, когато се огледа около себе си, изпитва благодарността за пълната къща, в която освен детска глъч, се чува и лаят на петтекучета и един брадат дракон (вид екзотичен гущер).

Забързан в своето ежедневие, 45-годишният мъж признава, че му е трудно да отдели повече време за себе си и се замисля на това каква енергия генерира, как се чувства и какъв е приноса към семейството.

„Всичко останало е просто шум“, категоричен е той.

Джеймс ван дер Бийк избра по-спокойния живот в Тексас

Малко след разгара на пандемията, актьорът и неговата жена решиха да освободят своята къща в известния квартал в Лос Анджелис „Бевърли Хилс“ и се преместят в Тексас, където да водят по-спокоен начин на живот.

„Към следващото голямо приключение!“, написа той в Instagram, показвайки как е натоварил цялата покъщнина. Тогава той благодари за всички спомени и приятелства, които е създал в Калифорния, но изтъкна, че е време да отвори нова страница.

Преди да се преместят в по-просторна къща с огромен двор, където наследниците им могат да играят на воля, Джеймс и Кимбърли Ван Дер Бийк разкриха, че са загубили две бебета заради спонтанни аборти, но няма да се откажат и ще продължат да опитват отново.

Двойката насърчи мъжете и жените, минали по същия път, да говорят открито за проблема и така да помогнат за разрушаване на стигмата в обществото. „Всъщност до този момент съм преживяла пет спонтанни аборта, но последните два бяха много тежки, стигна се до престой в болница, не знаех дали ще ги преживея и оздравея. Бяха много трудни – и в емоционален, и във физически план“, разказа Кимбърли.

През ноември 2021 г. семейството посрещна още един член – момченцето Джеремая.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари