IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Процесът между Джони Деп и Амбър Хърд може да се излъчва по телевизията

27 март 2022 12 00

Бракът на звездите бе кратък, но не и разводът

Снимка: БГНЕС

Макар и да имаха кратък семеен живот, разводът на Амбър Хърд и Джони Деп се оказа изключително продължителен. Преди дни актьорът беше забелязан на паркинг с екипа си от адвокати, включително Адам Уолдман, Бенджамин Чу и новата служителка Катлийн Зелнър. Тече активна подготовка за следващото изпитание.

Съдията постанови, че ще бъде разрешена камера в съдебната зала, за да се излъчва част от процеса по телевизията, пише OK Magazine.
Още през ноември съдът одобри достъпа на актьора до мобилния телефон на бившата му, за да докаже, че тя е фалшифицирала снимки, като рисува нараняванията, които той уж ѝ е нанесъл.Снимка

На предстоящия процес в списъка на свидетелите на Хърд са Джеймс Франко и Илон Мъск, с които, вероятно, актрисата е имала афери. Очаква се актьорът и предприемачът да дадат показания чрез видеовръзка.

Амбър Хърд и Джони Деп бяха семейство между 2015 и 2017 г. След бурната им раздяла и многото обвинения, двамата продължиха да се срещат в съдебната зала.

Актьорът прекрати успешната си филмова кариера, заради обвинения на бившата си съпруга в домашно насилие. В негова помощ излязоха бившите му половинки като Ванеса Паради и Уинона Райдър. Деп също така се оплака, че откакто са започнали обвиненията е бойкотиран от Холивуд. Той иска да си върне предишната репутация, както и ролите в киното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари