IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун показа порасналата си дъщеря Систин

22 март 2022 14 50

Холивудската звезда показа семеен уикенд

БГНЕС

БГНЕС

Силвестър Сталоун показа порасналата си дъщеря Систин. Холивудската звезда сподели снимки с 23-годишната красавица, на които виждаме, че двамата са били заедно на уикенд почивка.

„Нещо като семеен излет в плаваща тики хижа. Страхотни времена“, написа актьорът в Instagram.

На една от снимките на чичо Слай той и жена му Дженифър Флавин държат две кученца. На другите кадри се вижда тяхната наследница Систин.

Наследничката на Сталоун е облечена с къси панталони и червен пуловер. До нея известният ѝ татко пуши пура, наслаждавайки се на свободно време насред океана.

Макар дъщерята на Сталоун да е с тъмни слънчеви очила, по чертите на лицето ѝ се вижда, че има голяма прилика с него.

Преди време актьорът разкри, че освен хубост, дъщеря му притежава и голф умения. В едно от видеата си в социалната мрежа, той показа как тя, облечена с прилепнала рокля по тялото, замахва със стика.

Систин Сталоун се изявява като модел

Втората дъщеря на чичо Слай подписва договор с престижната агенция IMG през 2016 г. Оттогава тя се снима в безброй реклами и представя известни марки, като дори е участвала в дефиле на Dolce & Gabbana.

Киното е другата страст на Систин, която през 2019 г. се снима във филма 47 Meters Down: Uncaged. Докато обикалят с лодка из Бора Бора, тя получава ценни съвети за ролята от своя татко.

Силвестър Сталоун обожава своите момичета

„Моето прекрасно семейство е най-хубавият подарък, който мога да получа!!!“. Това сподели миналата година Сталоун, когато стана на 75 години. Тогава той показа за пореден път своите любими момичета.

Холивудската звезда е горд татко на три дъщери. Освен на Систин, той се радва на обичта на 25-годишната София и Скарлет, която е на 20. Всички те, заедно с майка им, получиха специални поздрави за Свети Валентин от него.

КоментариКоментари