IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз получи цветя от фенка

25 март 2022 10 40

Синът на кралицата с изненадваща реакция

БГНЕС

БГНЕС

Какво бихте направили, ако в града ви пристигнат принц Чарлз и съпругата му Камила? Ако сте сред милионите фенове на британския кралски двор, със сигурност ще искате да ги видите по-отблизо. Именно на това се надява Лора-Анн Бар, която показва срещата си със сина на Елизабет Втора в Белфаст.

В серия от публикации в Instagram, жената, която е сред най-големите почитатели на кралската двойка, показва как се подготвя и след това вижда лице в лице своите кумири. В ръцете си тя държи букет със свежи цветя, които вместо на херцогинята на Корнуол, подава на принца на Уелс.

Лора споделя в кратък клип реакцията на принц Чарлз. Когато тя му подава момините сълзи – сред любимите цветя на английската кралица, той ги помирисва и се шегува:

„Но те всъщност са изкуствени“.

После се чува силният смях на наследника на монарха, който неведнъж пуска забавни коментари при срещите си с британски граждани на улицата. Той благодари на жената, като изтъква колко е любезна.

„Когато се срещнеш с бъдещия крал и неговата кралица консорт“, пише Бар към видеото, в което е събрала най-интересните моменти от визитата на двойката в родния ѝ град.

Фенката на Чарлз и Камила изтъква, че тя изненадала него, докато майка ѝ, с която били заедно, подарила на херцогинята на Корнуол керамична чаша.

Лора-Анн Бар е цветар по професия и често споделя свои аранжировки в Instagram. Там тя е качила и спомените си с известната двойка. Като почитател на Елизабет Втора, тя най-вероятно ще изпрати специален букет за нейната платинена годишнина.

Обиколката на принц Чарлз продължава

Междувременно списание Hello пише, че бащата на принцовете Хари и Уилям се разходил из източната част на Белфаст, в който се намира парк, украсен със статуи, вдъхновени от Нарния. И добавя, че той и съпругата му са били разведени от приказните герои на „Хрониките на Нарния: Лъвът, Вещицата и дрешникът“ – г-н Тумнус и Бялата вещица.

След срещата с граждани, на която Чарлз получил букета, той посетил местната опера, реставрирана наскоро. Там наблюдавал кратко представление на младежи. Камила пък се отправила към библиотеката Holywood Arches, където я очаквали читатели, част от които са и последователи на нейния литературен клуб. По-късно тя се отправила към сградата на BBC Radio Ulster.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари