IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Пен с ново видео от Украйна

14 април 2022 08 40

Той работи в подкрепа на жертвите на войната

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шон Пен споделя новини от Украйна.

Преди няколко дни актьорът, който замина за размирната страна преди месец, сподели още кадри от мястото на събитието. Той беше в Украйна за снимките на новия си документален филм, в който иска да покаже последиците от войната и да се фокусира върху хората, които не са напуснали домовете си. 61-годишния Шон сподели как се вози на задната седалка в автомобил, гледайки през прозореца към сформиран лагер в Лвов.

„Днес бях в Лвов, Украйна заедно със съоснователя и главен изпълнителен директор на CORE Ан Лий и нашия екип, разработвайки стратегия с местното управление и неправителствените организации за разширяване на нашите програми в страната“, написа той над негласния клип. Пен допълни, че е имал среща с губернатора Максим Козицки и постави линк към своята нестопанска организация за подпомагане на хора в беда.

Миналата седмица носителят на „Оскар“ сподели друго видео от пътуването си в Украйна, публикувайки кадри на малко момиченце, което си играе със сапунени балони в бежански лагер на западната граница на страната. Той заяви, че много хора са го питали относно ситуацията и състоянието на хората, напуснали домовете си заради войната. Според него, по някое време медиите ще загърбят историите на бежанците, но нуждата от подкрепа ще остане. „Това е като мехурчетата – едновременно красиви и спукани. Това е ангел, който протяга ръка към красотата и красотата, която отговаря, като се спука. Ще се спукаме ли в нечия ръка? Или ще се задържим цели“, допълни Пен.

Актьорът отбеляза в публикацията и отчуждената си съпруга Лейла Джордж. Въпреки че 29-годишната дама не беше видяна на екран в нито едно от последните видеа на Пен от Украйна, двойката беше забелязана многократно, след като Лейла подаде молба за развод през октомври 2021 година след една година брак. Съвсем скоро двамата бяха забелязани да празнуват Нова година в родния ѝ Сидни.

На фона на началото на руската инвазия в Украйна в края на февруари, Пен замина за страната, за да работи по предстоящ документален филм за политическото напрежение, инвазията и войната. В изявление, споделено със списание People, актьорът нарече ситуацията „брутална грешка“ и изрази мнението си за ужаса, пред който е изправен украинският народ.

„Това вече е брутална грешка, която отне животи и разби сърца. Ако не се успокои, вярвам, че г-н Путин ще направи най-ужасната грешка в историята на цялото човечество“, казва той. Пен поздрави украинският президент Володомир Зеленски и целия народ, които показват смелост пред лицето на терора. Актьорът призова всички да помогнат на Украйна, защото в противен случай ще загубим човечността си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

yoga ( преди 2 години )
умнико, *** в Донбас. 15000 убити за 8 години..не ми защитавай нацистите
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Aspar ( преди 2 години )
Целия Холивуд е в Лвов а не само Шон Пен
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар