IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Траволта има 22 причини да е щастлив

8 април 2022 17 40

Дъщеря му имаше рожден ден

БГНЕС

БГНЕС

Джон Траволта има 22 причини да е щастлив. Това коментират фенове на актьора по повод новата му публикация в Instagram. С нея той показва, че е отбелязал рождения ден на дъщеря си с чаено парти. 

„Честит рожден ден, моя най-скъпа Ела! Обичам те толкова много“, написа той, споделяйки видео от празника.

Оказва се, че през уикенда звездата е празнувал 22-ия рожден ден на дъщеря си. 

В клипа баща и дъщеря похапват сладки и други сладкиши, пиейки традиционен английски чай. Там младото момиче и татко му се усмихват на камерата. 

68-годишният актьор сподели, че неслучайно е във Великобритания. Там той снима късометражен филм, наречен „The Shepherd“, базиран на книга на Фредерик Форсайт - едно от четивата, което той обича. 

Много от последователите на Траволта се присъединиха към пожеланията към Ела, която прилича много на покойната си майка, но е взела и от чара на баща си. Днес тя върви по техните стъпки, участвайки в първите си кино продукции. 

Младото момиче има по-малък брат - Бенджамин, който е на 11. През юни 2020 г. двамата загубиха майка си Кели Престън, която почина от рак. 

Джон Траволта оказа подкрепата си към Брус Уилис

Миналата седмица, малко след новината за оттеглянето на Брус Уилис, Джон Траволта сподели снимка с него. И призна, че е близък със своя колега, с когото нищо не може да ги раздели. 

„Години по-късно той ми каза: „Джон, просто искам да знаеш, че когато ти се случи нещо добро, имам чувството, че се случва и на мен“. Ето колко щедра душа е той. Обичам те, Брус“, пише холивудската звезда в социалната мрежа.

Траволта е споделил две снимки с Уилис отпреди години. На втората двамата са със съпругите си - Кели Престън и Деми Мур.  

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари