IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Траволта и 11-годишният му син осиновиха кученце

31 март 2022 11 00

Домашният любимец, носещ името Макарони със сирене, вече си има нов дом

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кученцето Макарони със сирене намери своя нов дом!

Джон Траволта и най-малкият му син Бен осиновиха малкото животно, което се появи по време на наградите „Оскар“, когато се почиташе наследството на покойната Бети Уайт. Актрисата, която почина два дни преди да навърши 100 години, беше част от специално възпоменателно видео, което напомни за всички филмови дейци, които загубихме през изминалата година.

Когато снимката и името на Бети Уайт се появи на екран, цялата зала избухна в аплодисменти, а актрисата Джейми Лий Къртис излезе на сцената, за да каже няколко думи. Тя носеше със себе си кученцето Макарони със сирене, за да почете не само актьорската кариера на Уайт, но и работата ѝ като защитник на животните и природата.

„Тя не беше само Златното момиче. Тя беше легенда, която озаряваше всяка стая, в която влезеше и поставяше усмивка върху лицата на всеки, който я гледаше на екран. И всеки ден в продължение на почти век, тя беше жената, която се грижеше ужасно много не само за своите двукраки приятели, но и за всички животни. Така че, най-големият подарък, който може да дадете на Бети Уайт, е да отворите сърцата и домовете си и да спасите куче, което е точно като Макарони със сирене“, каза Къртис на фона на бурните аплодисменти.

Молбата ѝ очевидно е достигнала до ушите на Джон Траволта, с когото Къртис работи заедно във филма „Перфектно“ от 1985 година. След като двамата се засичат на наградите „Оскар“, актрисата сподели в социалните мрежи, че си е спомнила как вечерта получила снимка на Траволта, който държи Макарони със сирене в прегръдките си.

„Мисля, че беше прекрасно да го видя с кученцето, а днес разбрах, че той и синът му Бен са осиновили малката и красива Макарони със сирене и ще си я приберат у дома“, написа Къртис в социалните мрежи. Тя допълни, че това е най-добрият завършек на един емоционален трибют към Бети Уайт.

В понеделник Траволта сподели снимка, на която позира заедно със сина си и новия им домашен любимец. Той благодари на фондацията по осиновяване Paw Works и Джейми Лий Къртис, които са го запознали с Макарони със сирене. „Бен осинови това кученце от вчерашната церемония по раздаването на Оскарите“, написа актьорът.

Дъщеря му Ела Траволта коментира публикацията с няколко емотиконки на сърца. Макарони със сирене се присъединява към другите кучета на Джон, включително и Джинкс, когото почете с публикация в социалните мрежи през август.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари