IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабейо: Терапията промени живота ми

8 април 2022 10 50

Изпълнителката сподели и съобщение относно тялото си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Камила Кабейо говори откровено за това как терапията при психолог е променила живота й в по-добра посока. 

В интервю за E!News преди няколко дни, изпълнителката сподели за борбата си с безпокойството и как е успяла да излезе като победител, след като е потърсила професионална помощ. "Имаше моменти, в които ситуацията беше толкова зле, че не можех да вляза в студиото. Не можех да работя", казва поп звездата, чийто трети студиен алубм, Familia, излиза на 8 април. Допълва, че единственото нещо, което е можело да оправи положението, е било честността към себе си и признаването на проблема. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Именно тогава идва време на терапията при психолог, която успява да помогне на Кабейо да се справи с безпокойството и тежките мисли. Изпълнителката започва да ходи при терапевт още преди началото и края на връзката си с Шон Менден. "Животът ми беше толкова зле, че, ако някой ми беше казал, че яденето на боклуци от земята ще ме оправи, щях да го направя", категорична е Кабейо. 

Въпреки че животът й е наблюдаван от милиони фенове по целия свят, никой не знае какво точно се случва в душата на младата изпълнителка. Именно затова тя се е притеснявала да сподели мислите си в новия албум. "Почувствах се много уязвима. Беше ми трудно да говоря за тези неща. За първи път говоря за тях, а преди това съм ги споделяла само на майка ми и на терапвета", казва Камила. 

Новият й албум Familia е като дълбока изповед към всички фенове, които Кабейо чувства като истинско семейство. "Много от песните са вдъхновени от моите връзки - със семейството, с приятелите, с партньора ми... всичко е свързано с връзките с други хора", казва певицата през ноември. Тогава тя все още беше във връзка с Шон Менденс, с когото се разделиха в началото на 2022 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Що се отнася до споделянето на лични проблеми с феновете, Кабейо наскоро публикува дълго съобщение в социалните мрежи, в което разказва за неприятно преживяване с папараци. Тогава тя е била на плажа в Маями, когато е трябвало да наруши почивката си, за да избяга от нахалните фотографи. 

"Всеки път, когато дойда на този плаж в Маями, ме снимат. Някакси папараците винаги знаят, че съм тук и ме карат да се чувствам уязвима и неподготвена. Носила съм бикини, които са твърде оскъдни и не съм се интересувала от начина, по който изглеждам, докато не видя снимките си онлайн и коментарите, които ме карат да се натъжавам", пише Кабейо. Допълва, че това й нарушава самочувствието, защото започва да мисли по начина, по който мисли обществеността. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Според певицата, фотошопът, ограничителното ядене, прекаленото трениране и избирането на подходящи ъгли за снимки са се превърнали в нещо задължително за света. Тя обаче се опитва да не следва нормите на обществото, а да се насочва към здравословното хранене, да слуша подкасти за нормализиране на тялото, да приема целулита, подуването и лекото напълняване като нещо нормално. 

На следващия ден Кабейо е решила да угоди на папараците, отивайки на плажа с червило и не е яла нищо, което може да я накара да изглежда подута. "Глътнах корема толкова силно, че ребрата ме заболяха и не дишах, едва се усмихвах, като знаех през цялото време къде са папараците. Не се държах нормално, защото знаех, че ми правят цяла фотосесия", пише още певицата. 

Камила искала да сподели това преживяване, за да атакува критиките, които жените получават относно телата си. "Знам, че изглеждам добре на тези снимки и си помислих, че ще се почувствам успяла, но истината е, че имах един от най-лошите плажни дни. Почувствах тъгата и празнотата на нашите културни норми, които се превърнаха в мои норми. Исках да поговоря за това, защото гледаме снимки на жени и ги поздравяваме за това, че изглеждат здрави и стегнати. Но какво е здравето, ако си толкова фокусиран върху тялото си, че психичното ти здраве започва да страда от отва? За кого се опитвам да изглеждам секси, ако не съм секси за себе си?", пише звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Кабейо завърши с думите, че все още не е достигнала момента, в който да не се интересува от мнението на хората. Все пак тя се опитва да извърви целия път до целта и се надява по-скоро да стигне до нея. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари