IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд се готви за дело: „Винаги съм обичала Джони“

12 април 2022 11 00

Тя си пожела да може да продължи напред, това да направи и бившият ѝ

Снимка: БГНЕС

Съдебните процедури около случая с Джони Деп и Амбър Хърд не стихват от 2017 г. Скоро ще има още едно изслушване, на което актьорите ще трябва да се срещнат очи в очи.

Хърд наскоро обяви, че възнамерява да се оттегли от социалните мрежи за известно време, за да се подготви за среща с бившия си съпруг.
Актрисата за пореден път припомни, че Деп я съди, обвинявайки бившата си съпруга в клевета. Амбър публично заяви, че е била жертва на домашно насилие и тирания от страна на Джони повече от веднъж.

„Както знаете, ще бъда във Вирджиния, където ще бъда съдена от бившия си съпруг. Той ме съди за статия, която написах за The Washington Post, където е описан моят опит с домашното насилие през годините“, пише Амбър.

„Надявам се, когато този случай приключи, да мога да продължа напред, точно като бившия ми съпруг. Обичах Джони и ме боли толкова много да преживеем отново подробностите от миналия ни живот заедно пред целия свят“, продължи тя.

Напоследък кариерата на Джони Деп тръгна нагоре, въпреки че в началото, след безкрайни съдебни спорове, той загуби многомилионни договори и филмови роли. Актьорът обаче успя да обърне ситуацията. След като загуби в съда, Джони Деп заведе обратен иск срещу бившата си съпруга. Актьорът обвини Амбър Хърд в клевета и фалшифициране на материали, приложени към делото. Деп твърди, че са изфабрикувани снимки, изобразяващи жена му със синини под очите, за които се твърди, че са резултат от домашно насилие. Предстои още едно разследване.

Сега Деп се завръща в киното. Той ще играе ролята на френския крал Луи XV в нов филм.

В същото време Амбър Хърд реши да покаже в социалните мрежи и порасналата си дъщеря. Миналата пролет тя стана майка за първи път – актрисата има дъщеря Пейдж. Звездата внимателно пази личния си живот от любопитни очи и рядко споделя семейни снимки. Преди дни обаче тя направи изключение и публикува трогателен кадър в чест на рождения ден на едногодишната си дъщеря.

На снимката малкото момиченце гледа с наслада балоните, с които Амбър е украсила къщата. Актрисата се появи в домашен уютен вид – черна тениска и удобни панталони. Тя завърши визията си с небрежна прическа и лек грим. „Днес бебето ми е на една годинка. Все още не мога да повярвам, че си в живота ми. Невероятна година“, подписа публикацията Амбър.

Феновете се присъединиха към поздравленията: „Рус ангел, копие на майка си!“, „Момичето е толкова прекрасно, не мога да спра да гледам“, „Какво бебе, толкова бързо порасна, цяла година мина!“, бяха част от възклицателните отзиви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
*** парче май започна да разбира, че без Джони е просто госпожа"Никоя" и се опитва да започне да гради нов имидж. Мисля си , че няма да стане и , че ще трябва да се бръкне да връща седем милиона, присъдени на нея, които уж щяха да са за благотворителност, но за момента не се знае къда са.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар