IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илон Мъск не свидетелствал по делото на Амбър Хърд

4 май 2022 08 40

Адвокатът му споделя, че той няма да заеме страна

БГНЕС

БГНЕС

Илон Мъск не е свидетелствал по делото на Амбър Хърд. И дори да го призоват, не се налага да го направи. Това обяви неговият адвокат по повод мегаделото, превърнало се в истински телевизионен сериал.

Алекс Спиро разкрива пред E!News, че главният изпълнителен директор на Tesla не иска да заема страна в спора. А и не е замесен пряко във враждата между бившите съпрузи.

Първоначално милиардерът бе посочен като потенциален свидетел на Хърд в досъдебните документи по делото, в което Деп съди Амбър за 50 милиона долара. От друга страна тя го съди за 100 милиона долара.

Амбър Хърд се запознава с Илон Мъск през 2013 г.

Близо година след развода си с Деп, актрисата започва да излиза с Илон Мъск (януари 2016 г.). Предполага се обаче, че двамата се запознали за първи път още през 2013 г. Тогава били заедно на снимачната площадка на филма „Machete Kills“. Докато актрисата била в главната роля, милиардерът имал епизодична.

По данни на Hollywood Reporter, първи Мъск харесал Хърд и започнал да ѝ пише. Дори се свързал със снимачния екип, за да му уредят среща с нея.

Амбър Хърд

БГНЕС

„Ако има парти или събитие с Амбър, бих бил заинтересуван да се срещна с нея просто от любопитство“, написал той в един от имейлите.

Двойката стана официална в Instagram през април 2017 г. Тогава Хърд уж случайно сподели снимка, на която са двамата. На нея той бе с отпечатък от червено червило (нейното) по бузата.

През следващите няколко месеца дуото беше забелязано на няколко публични изяви. Дори Илон запозна децата си с нея в Австралия.

Мъск и Хърд издържаха до лятото на 2017-а, като тогава обявиха, че са разделени

Амбър Хърд,

БГНЕС

„Въпреки че с Амбър се разделихме, ние все още сме приятели, оставаме близки и се обичаме“, написа Мъск в Instagram. „Връзките на дълги разстояния, когато и двамата партньори имат интензивни работни задължения, винаги са трудни, но кой знае какво носи бъдещето“, добави той. Подобно нещо днес той твърди и за певицата Граймс, от която вече има второ дете.

По-късно бизнес магнатът даде интервю пред списание Rolling Stone, пред което призна, че наистина е бил влюбен в Хърд. И изтъкна, че тя скъсала с него, което много го наранило.

Само няколко месеца след раздялата, двойката си даде втори шанс. Папараци заснеха актрисата и милиардера в Лос Анджелис и на почивка в Чили, но се оказа, че двамата не са се събрали официално, а просто прекарвали времето си заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари