IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Специално за баба: Правнуците на кралица Елизабет с важна роля в юбилея ѝ

12 май 2022 14 40

Десет от тях ще се появят по специален начин, за да почетат празника

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Правнуците на кралица Елизабет II ще се возят в карета, теглена от коне, като част от тържествата по случай нейния платинен юбилей. Това ще бележи рядка публична изява на децата по едно и също време.

Според кралския редактор Роя Никхах, всички правнуци на Нейно Величество, които се намират в Обединеното кралство, ще участват в специалното събитие „Галоп през историята“ по време на изложението на всички коне от замъка Уиндзор на 15 май. Феновете ще могат да видят принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луи, Савана и Айла Филипс, синът на принцеса Юджини – Август Бруксбанк, дъщерята на принцеса Беатрис – Сиена Мапели Моци, и децата на Зара Тиндъл – Лена, Лукас и Миа Тиндъл.

Новината идва, след като недатирани кадри на Джордж, Шарлот и Луи, които се качват в конна карета в замъка Уиндзор, докато Кейт Мидълтън ги следи внимателно, бяха споделени в социалните мрежи миналия месец. Според феновете, снимките са направени по време на подготовката за голямото събитие по случай 70 години от царуването на кралицата.

Децата на принц Хари и Меган Маркъл – Арчи и Лилибет, няма да участват в шоуто, но все пак ще присъстват. Миналата седмица беше потвърдено, че цялото семейство ще пристигне от Америка, като това ще е първият път, в който Лилибет ще бъде представена пред кралското семейство и британската общност.

„Галоп през историята“ ще събере 500 коня и повече от 1000 изпълнители за четири вечери, за да разкаже историята на монархията под владението на кралица Елизабет II. Смята се, че „любимото“ внуче на кралицата – лейди Луиз Уиндзор, ще отдаде почит на принц Филип по време на същото събитие, като се подготвя да управлява неговата карета. Покойният херцог на Единбург започва да управлява карета през 70-те години на миналия век и е преподавал този урок на своята внучка.

Преди няколко седмици пък се появиха снимки и видеа, на които се вижда как още от правнуците на кралицата се качват в карети. 32-годишната принцеса Юджини държеше сина си Август за ръка, докато той прави няколко крачки по чакъла. Клипът показва и други членове на кралското семейство, включително Зара и Майк Тиндъл. Не е ясно дали децата им – Миа, Лена и Лукас – са присъствали. На първия ред на каретата се виждат две деца с руси коси, които биха могли да бъдат най-големите правнуци на кралицата – Савана и Айла Филипс.

Събитието Royal Horse Show ще бъде галапредставление, на което ще присъстват Хелън Мирън и Стивън Фрай, като цялата церемония ще бъде излъчена по телевизията. Тържествата в замъка Уиндзор по случай платинения юбилей на кралицата ще се проведат от 12 до 15 май на територията на замъка, където Нейно Величество живее.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Мариета ( преди 1 година )
Хари и Меган нямат място там. Attention whores е тяхната работа. Само дс има от какво да се оплакват после
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар