IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие в дома на Гуинет Полтроу: Дъщеря ѝ стана на 18 години

17 май 2022 17 40

Вижте милото пожелание на актрисата към Епъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Най-голямото дете на Гуинет Полтроу има повод да почерпи!

Преди няколко дни актрисата използва социалната мрежа Instagram, за да отбележи 18-ия рожден ден на дъщеря си Епъл, признавайки, че не може да опише колко бързо минава времето. Момичето се ражда през 2004 година от брака между Полтроу и Крис Мартин, като голяма част от феновете посочват, че то изглежда като копие на майка си.

„Не мога да бъда по-горда от жената, в която си се превърнала. Ти си всичко, за което съм си мечтала и даже още повече. Гордост дори не може да опише как се чувствам. Сърцето ми е изпълнено с чувства, които не мога да изкажа с думи. Ти си уникална във всичко“, започна пожеланието си актрисата.

Тя пожела честит рожден ден на дъщеря си, посочвайки колко е специална и как носи светлина в живота на всеки, който я познава. „Казвам го постоянно и никога няма да спра... Аз се родих в деня, в който ти се роди. Обичам те“, завърши Полтроу.

Що се отнася до името Епъл, което в превод от английски означава „ябълка“, актрисата признава, че то е по идея на Крис Мартин. „Аз го сметнах за готино и оригинално. Не мога да си представя да е с друго име“, категорична бе звездата преди седмица, отговаряйки на въпроси от феновете.

Това не е първият път, в който Гуинет казва, че фронтменът на Coldplay е измислил името на дъщеря им. В интервю пред Опра Уинфри през август 2004 година, Полтроу обяснява кога точно Крис е предложил уникалното име на момичето. „Още докато бях бременна, той каза, че ако е момиче, трябва да е Епъл. Звучеше толкова сладко и в ума ми веднага се появи прекрасна картинка. Ябълките са сладки и имат библейско значение“, казва още актрисата.

Гуинет и Крис, които се разделиха през 2014 година след 10-годишен брак, имат и син Моузес, който е на 16 години.

По-рано през годината Полтроу пак отдаде почит към дъщеря си, поздравявайки я за Деня на жената. „Прекарах цяла сутрин, мислейки за невероятните жени, които обичам и ме обичат. Но днес искам да отдам почит на една жена. Тази жена ми даде надежда за бъдещето на дамите и нашата планета. И тази жена ме направи жената, която съм днес“, написа гордата майка под снимка, на която говори с дъщеря си по FaceTime.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари