IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

35 години след принцеса Даяна: Племенничките й с дебют в Кан

23 май 2022 14 30

Лейди Амелия и лейди Елиза стъпиха на червения килим във Франция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Племенничките на принцеса Даяна - лейди Амелия и лейди Елиза - не са първите жени от семейство Спенсър, които внасят блясък на червения килим на филмовия фестивал в Кан. 

Тридесет и пет години след като принцеса Даяна и принц Чарлз присъстваха на събитието през 1987 година, 29-годишните дъщери на Чарлз Спенсър се появиха на прожекцията на "Топ Гън: Маверик" на 19 май. Сестрите координираха визията си в черни рокли. Амелия избра тоалет с едно рамо, допълнена с изявени обеци, а Елиза заложи на дизайн, украсен с мъниста и включващ висока цепка. 

лейди Амелия

Лейди Амелия (вляво) и лейди Елиза (вдясно). Снимка: Getty Images

Принцеса Даяна премина по червения килим на филмовия фестивал в Кан, когато беше на 26 години, присъствайки на гала вечер в чест на актьора сър Алек Гинес заедно с принц Чарлз. Тя привлече вниманието със синя рокля без презрамки, съчетана с подходящ шал, който беше пуснат по гърба. Тоалетът е съставен от Катрин Уокър, която сега е предпочитан дизайнер и от Кейт Мидълтън. 

По стечение на обстоятелствата, братовчедът на Елиза и Амелия - принц Уилям - също присъства на прожекция на "Топ Гън: Маверик", но в Лондон. Той беше придружен от съпругата си Кейт Мидълтън, като двамата се срещнаха с актьорския състав на филма, включително Том Круз и Вал Килмър. 

Лейди Амелия и лейди Елиза са само на 5 години, когато принцеса Даяна умира в катастрофа в Париж. Сестрите често говорят за специалната връзка, която са имали с леля си за краткото време, в което са били заедно.

принцеса Даяна

Снимка: Getty Images

"Винаги сме я знаели просто като леля. Растейки в Южна Африка, почти не знаех колко значима е тя за света. Това го разбрах, кгоато порастнах", казва лейди Елиза. Допълва, че Даяна е била "изключително топла, майчински настроена и любяща. Тя винаги се опитваше да се свърже с нас и имаше талант да разчита детските сърца"

Близначките си спомнят и за момент, когато фотограф се е опитал да ги заснеме на плажа по време на почивка с известната им леля. 

"Разбира се, моментът беше много страшен за нас, защото бяхме много малки и не разбирахме какво се случва. Но тя го превърна в игра и измисли състезание за това кой първи ще стигне до колата. Беше невероятно как успяваше да ни защитава и да премахне страха ни", казва лейди Елиза. 

лейди Амелия

Снимка: Getty Images

Макар да са били само на 5 години, сестрите много добре са разбирали как смъртта на Даяна се е отразила на цялото им семейство. Малко по-късно те осъзнават, че целият свят е бил съкрушен от случилото се в Париж през лятото на 1997 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари