IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес: Отглеждането на деца е отборен спорт

9 юни 2022 08 30

Тя смята, че няма роли, специално определени според пола

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ева Мендес разкрива малко от личния си живот с Райън Гослинг и децата им.

48-годишната актриса даде интервю пред списание Forbes, в което призна, че не е перфектния готвач и поемането на тази роля от съпруга ѝ Райън Гослинг дава добър пример на двете им дъщери – Есмералда (7) и Амада (6). Мендес споделя, че грижите за децата и домакинството са поравно разпределени в дома ѝ, като това, според нея, е правилната формула за щастливо семейство.

„Надявам се, че това показва на моите момичета, че няма полово определени роли и, че с баща им сме партньори в това начинание, както във всяко друго. Родителството е отборен спорт, така че, ако видят баща си да прави нещо, което не е специфично за мъжете, мисля, че това ще им създаде баланс и хармония“, казва Ева пред Forbes.

Наскоро звездата беше обявена като съсобственик на компанията Skura Style, която се фокусира върху създаването на кухненски пособия. През май Мендес сподели, че се в влюбила в антимикробната гъба за чинии на марката, разказвайки как смята миенето за терапевтично преживяване.

„Животът е пълен хаос. Но единственото нещо, което мога да контролирам у дома, е кухнята. Така че, когато мия чиниите, това е вид медитация за мен. Наистина е нещо повече от почистване. Дава ми време да помисля. Чистата мивка за мен, е равносилна на бистър ум“, казва Мендес.

След години далеч от Холивуд, актрисата разкри, че най-накрая смята да се завърне към киното. Тя обаче има няколко важни условия преди да приеме следващия си проект. „Не искам филмът да включва насилие, не искам да има сексуални сцени. Това е“, категорична е Мендес.

Когато беше попитана дали би се завърнала на големия екран за специален проект, който отговаря на всичките ѝ критерии, тя отговори „Надявам се. Но трябва всичко да е хубаво и подходящо за мен“. Упи Голдбърг ѝ предложи нещо, свързано с „Дисни“, на което Мендес отговори, че това е перфектна идея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари