IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп посвети първия си TikTok на феновете

9 юни 2022 14 50

Амбър Хърд веднага разкритикува бившия си съпруг

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джони Деп официално е с една стъпка по-близо до своите фенове, присъединявайки се към социалната мрежа TikTok.

На 7 юни, 58-годишният актьор сподели първото си видео, с което благодари на феновете, които са застанали до него по време на дългото му дело срещу Амбър Хърд. Монтажът включваше кадри от пристигането на Деп в съда в продължение на няколко дни, където го чакаха множество последователи, за да покажат подкрепата и вярата си в него.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Джони нарече феновете си „най-верните, най-лоялните и най-непоколебимите поддръжници“ и заяви, че всички те са били навсякъде с него и са видели всичко, което и той е видял. Той допълни, че цялата група, която го е подкрепяла както на живо, така и в социалните мрежи, са извървели дългия път към истината заедно с него.

„Ние направихме правилното нещо заедно, защото ви беше грижа. И сега, заедно ще продължим напред. Вие сте, както съм казвал винаги, моите работодатели и за пореден път нямам думи да изразя благодарността си. Мога само да ви кажа благодаря“, написа Деп под видеото, което веднага се превърна в хит. Фенове се надпреварваха да харесват и да коментират публикацията, изразявайки своето вълнение, че актьорът най-накрая е част от TikTok.

Джони Деп се присъедини към социалната мрежа на 6 юни, само седмица след победата си в съда срещу Амбър Хърд. Въпреки че той не беше в залата, когато присъдата беше прочетена, официалното му изявление излезе само няколко минути по-късно. В него той заяви, че най-накрая си е върнал живота.

„Преди шест години, животът ми, този на децата ми, на най-близките ми хора, както и на хората, които в продължение на много, много години ме подкрепяха и ми вярваха, беше променен завинаги. Само за една секунда“, каза Деп. Той допълни, че обвиненията на Хърд са били лъжа, която е оказала огромно влияние върху живота и кариерата му.

Деп беше категоричен, че единствената му цел в съда е била истината да излезе наяве, независимо какво ще отсъди журито. „Доказването на истината беше нещо, което дължах на децата си и на всички, които останаха до мен. Чувствам се спокоен, че най-накрая успях да го постигна“.

На Джони Деп бяха присъдени 15 милиона долара обезщетение, от които Амбър Хърд ще трябва да плати само 10,35 милиона. Актрисата пък получава 2 от исканите 100 милиона. Адвокатите на Хърд са категорични, че ще обжалват присъдата, но засега не споделят точно кога ще се случи това. Те допълват, че клиентката им няма възможност да изплати обезщетението, тъй като е похарчила повече от 6 милиона долара за делото.

Амбър Хърд: Правата на жените се върнаха години назад

Само няколко часа, след като Джони Деп сподели първия си клип в TikTok, бившата му съпруга излезе с официален отговор.

На 7 юни говорител на Хърд излезе с изявление от нейно име, което беше изпратено до медиите. „Докато Джони Деп продължава напред с живота си, правата на жените се връщат години назад. Присъдата е директно съобщение към всички жертви на домашно насилие, казвайки им да се страхуват да споделят историята си“, се казва в съобщението.

След официалното изчитане на присъдата, Хърд заяви, че е разочарована от чутото. „Съкрушена съм, че планината от доказателства все пак не беше достатъчна, за да победи силата, влиянието и известността на бившия ми съпруг. Още по-разочарована съм заради това какво ще означава тази присъда за жените. Това е крачка назад. Връщаме се във време, когато жените, които казват истината, могат да бъдат публично засрамени и унизени. Това показва, че насилието над жени не се взима насериозно“, допълни актрисата.

По време на показанията си в съда, Хърд заяви, че е била „тормозена, унижавана и заплашвана“ от феновете на Джони всеки ден. „Хората искат да ме убият и ми казват всеки ден. Искат да сложат бебето ми в микровълнова и ми го казват без срам“, каза актрисата. Тя беше категорична, че не е светица и не иска да се представя за такава. Единствената ѝ цел, по нейните думи, е Деп да я остави намира, за да продължи с живота си.

Джони Деп и Амбър Хърд се женят през февруари 2015 година, след като се запознават четири години по-рано по време на снимките на „Дневникът на едно пиянде“. Актрисата подава документи за развод и иска ограничителна заповед заради домашно насилие през май 2016 година. И до днес Деп отрича да е посягал на бившата си съпруга по какъвто и да е начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари