IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малума разгорещи страстите с голо селфи

10 юни 2022 18 00

Изпълнителят успя да развълнува аудиторията си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Малума не се притеснява от голото си тяло и дори иска да го покаже пред целия свят.

Колумбийският изпълнител, славещ се като един от секссимволите на днешната музика, публикува голо селфи от банята си. Разбира се, интимните му части са прикрити с емотиконка на разбито сърце, сякаш Малума много добре знае, че дамите, които са искали да видят всичко от него, са били разочаровани. Тъгата им става още по-голяма, тъй като около тялото на певеца са обвити две женски ръце, но лицето на дамата не се вижда.

Засега феновете не са сигурни точно на кого са ръцете, обвити около голото тяло на Малума. Той трябва да е във връзка със Сузана Гомес, но преди няколко дни публикува видео, заснето от друга дама. На клипа се вижда как момичето е в хотелската стая на Малума, докато той спи. Самоличността на фотографката не се споменава, но видеото притесни голяма част от феновете.

Малума обаче може да не се намира в любовен триъгълник, тъй като клипчето приключи с датата 10 юни и заглавието XXX. Това съвсем спокойно може да е част от снимките на видео към нова песен на изпълнителя, в което да участва въпросното момиче. Слуховете за нов сингъл се засилиха още повече, след като стана ясно, че Малума ще има участие в Palacio de los Deporters, където е възможно да изпълни новата си песен.

Социалния профил на изпълнителя в Instagram изобилства от горещи снимки и видеа. Той често публикува как танцува, тренира или си почива вкъщи и по време на пътувания из планетата. Колумбиецът също така използва красотата и стегнатото си тяло, за да промотира песните си или други свои бизнеси, като парфюми и дрехи.

Относно музикалната му кариера, Малума споделя, че има няколко известни колеги, с които би искал да работи. „Мечтата ми е да запиша песен с Джъстин Тимбърлейк или с Бруно Марс“, казва той през октомври. Засега обаче се е фокусирал върху работата с прохождащ колумбийски талант, който също е родом от Меделин.

В интервю Малума сподели и как успява да се настрои за изпълненията си пред пълна зала или стадион. „Преди всеки концерт играя тенис на маса. Обичам и да се разхождам с кучето ми Буда, което взимам навсякъде“, казва той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари