IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис бясна на Деми Мур, извадила „мръсното бельо“ от живота ѝ с Аштън Къчър

15 юни 2022 10 50

Автобиография разкрива детайли от интимния живот на звездите

Снимка: БГНЕС

Деми Мур публикува мемоари, в които не описва по най-добрия начин бившия си партньор Аштън Къчър. Настоящата съпруга на актьора Мила Кунис обаче се възмути, след като прочете книгата.

„Тя е раздразнена, че Деми показва цялото си „мръсно бельо“ публично“, каза източник от най-близкото обкръжение на актрисата. „В тази книга има толкова много неща, тя не би искала децата ѝ някога да я четат или да се смеят на нещо. Мила е нещастна и очаква с нетърпение шумът да отмине.“

В автобиографията си 56-годишната Деми разказва подробно за бурния си 8-годишен брак с Аштън, по време на който практикували тройки, извънбрачни връзки и злоупотребявали с наркотици и алкохол.

Връзката между Деми и Аштън предизвика у всички изненада и дори недоумение: когато за първи път започнаха да се срещат, тя беше на 41, а той беше само на 25 години.

В книгата Деми първо разкрива, че е била бременна от Аштън в самото начало на брака им, но признава, че е направила спонтанен аборт в шестия месец. Скоро след това тя опитала процедура за IVF, която, уви, не била успешна.

Аштън Къчър и Деми Мур се разделиха през 2013 г., а през 2015 г. той сключи брак с Мила Кунис, с която бяха колеги в Шоуто от 70-те, преди да започнат връзката си. Сега двойката има две деца.

Деми Мур пък се радва на новата си любовна връзка с готвача Даниел Хъм.Снимка

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари