IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Срам ме е от някои избори в кариерата ми

21 юни 2022 09 00

Изпълнителката говори за преминаването от „Дисни“ към сериозното кино

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес може да има успешна кариера и милиони фенове по света, но има някои кариерни избори, които не са ѝ особено по вкуса.

По време на дискусия, организирана от The Hollywood Reporter, фокусираща се върху комедийните актриси в телевизията, Гомес си спомни за времето, когато се е срамувала от себе си. Тя спомена за една от обложките си на албуми, които в момента не харесва особено много и не би я направила отново. По думите ѝ, в момента се чувства засрамена от действията си в миналото.

„Трябваше да работя, за да преодолея тези чувства, защото разбрах, че те са свързани с нещо много по-дълбоко, през което преминавам. И това беше избор, с който не се гордея особено, но мисля, че съм направила всичко възможно, за да бъда себе си“, казва Гомес. Допълва, че решението не е било много естествено за нея, защото не се чувства като твърде сексапилен човек.

Това не е първият път, в който Селена споделя чувствата си относно креативните решения, засягащи кариерата ѝ.

В интервю за Allure от 2020 година, изпълнителката разкри за напрежение и натиск, които е изпитвала по време на снимките за обложката на албума Revival от 2015 година. На черно-бялата снимка изглежда, че Гомес позира гола, опитвайки се да прикрие тялото си с ръце.

„В миналото правих неща, които не са по мой вкус. Искаха от мен да изглеждам по-зряла на албума Revival. Трябваше да покажа повече тяло, но не се чувствах комфортно да съм този човек“, казва Селена.

Освен в музиката, звездата изпитва трудности и в киното. През последните години Гомес се изявява както на малкия и големия екран, така и зад камера. Последният ѝ проект е комедийният сериал Only Murders in the Building, който вече има два сезона и се подготвя трети. Селена играе и като малка в множество проекти на Disney и разказва какво е било чувството да премине от детското в сериозното кино.

„Имах чувството, че хората не ме приемат насериозно. Постепенно успях да преодолея този период и съм много щастлива, но в началото беше много изнервящо. Чувствах се като смешка“, казва актрисата.

Гомес добива огромна слава със сериали като Barney & Friends и Wizards of Waverly Place. След това тя се появява в по-сериозни проекти, включително Spring Breakers заедно с Ашли Бенсън и Ванеса Хъджинс.

И докато вторият сезон на Only Murders in the Building ще направи премиерата си на 28 юни по Hulu, Селена работи и по следващия си албум. „Благодарна съм за етапа, в който се намирам и вярвам, че едва сега започвам“, категорична е тя.

Звездата също така е застъпник за по-адекватна грижа и услуги за психичното здраве. Тя пусна на пазара козметичната си марка Rare Beauty заедно с фонда Rare Impact и целта е да се съберат 100 милиона долара в следващите 10 години, които да помогнат на хората по-лесно да получават услуги за психичното здраве.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари