IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун: Загубила съм 9 деца заради аборти

24 юни 2022 17 50

Актрисата с откровение за живота си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шарън Стоун сподели детайл от живота си, който никой досега не е знаел.

По-рано през седмицата 64-годишната актриса коментира публикация на списание People, която включваше интервю с танцьорката Пета Маргатройд и разговор за аборта й. Тя губи детето си, докато съпругът ѝ Максим Чмерковски беше в Украйна, за да се бори срещу руската инвазия.

„Ние, жените, нямаме форум, където свободно да говорим за тази загуба. Изгубих 9 деца заради аборти“, пише Стоун, която е майка на три осиновени момчета – Куин, Лейърд и Роан. „Това не е малко нещо нито физически, нито психически, но сме накарани да вярваме, че трябва да се справим с него сами и тайно, като носим чувство на провал“, допълва актрисата.

Шарън сподели, че жените трябва да получават така необходимите емпатия и състрадание, докато преминават през процеса на възстановяване. „Женското здраве и благополучие, оставени на грижата на мъжката идеология, в най-добрия случай са потискани и към тях се отнасят с невежество“, завършва звездата.

В интервюто си пред списание People Маргатройд говори за скорошния си аборт. Тя си спомни, че е лежала в болничното легло с часове, след като 5-годишният ѝ син Шай е видял как я качват в линейката. Повикала помощ, след като припаднала на пода в стаята на момчето си, усещайки че не може да се движи. Предният ден Пета е дала положителен тест за коронавирус.

„Нямах никаква сила. Не можех да отворя дори миялната машина. Не можех да отворя хладилника, за да нахраня Шей, да му направя един сандвич. Нещата станаха толкова зле, че дишането ми се затрудни. Беше много страшно“, казва танцьорката пред People.

В болницата Маргатройд се обажда на съпруга си, който е на хиляди километри от дома, биейки се за Украйна. Тя го поставя на високоговорител, след като лекарят влиза в стаята ѝ. „Просто знаех, че ще чуем лоши новини. Тогава ми каза, че съм била бременна“, спомня си танцьорката за вечерта през октомври 2021 година.

Максим Чмерковски веднага е започнал да празнува, като пропуска да чуе останалата част от изречението. Всъщност лекарят е казал на съпругата му, че тя вече е загубила бебето. Според танцьорката, фактът, че не е знаела за бременността, е направил възстановителния процес малко по-лек.

„Не съм преминавала през щастливия етап, в който празнуваш бременността. Просто преминах през момента, в който осъзнавам, че съм загубила дете“. Допълни, че в момента се опитва да забременее чрез инвитро, споделяйки видео от първия си цикъл на инжекции. Пета написа в социалните мрежи, че иска да нормализира процеса около загубата на дете и опита за изкуствено осеменяване, за да може всички жени по света да се чувстват по-комфортно и спокойно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари